Tsyteal - udhëzim në gjinekologji

Tsyteal - një unike antiseptik, përdoret në fusha të ndryshme të mjekësisë. Përgatitja në dispozicion si një ngjyrë të lëngshme dritë të verdhë, erë karakteristike.
Tsyteal - kur të përdorni?
Aplikimi Tsyteala në gjinekologji justifikuar për shkak të drogës ka një efekt antibacterial. Kjo Tsyteal nuk shkatërrojnë bakteret dhe ndalon zhvillimin e tyre të mëtejshëm dhe riprodhimin. Gjithashtu substancë aktive ka efekte të dëmshme për infeksionet fungale dhe parazitëve, duke përfshirë Trichomonas.

Tsyteal në gjinekologjisë përdoret për trajtimin dhe parandalimin e infeksioneve të transmetuara seksuale. Më të përdorura në mjekimin e kushteve e listuara me poshte:

 • vulvitis;

 • vaginitis;

 • cervicitin;

 • parandalimin e infeksioneve pas futjes së kontraceptive intrauterine.


 • Përveç kësaj, drogës ul inflamimin dhe eliminon kruarje gjenitale dhe lengjet vaginale.
  Shqyrtime Tsyteala në gjinekologji mjaft të mirë. Drogës efektive ndihmon për të luftuar kundër mikroorganizmave patogjene dhe oportuniste, duke përfshirë, kur mëllenjë.

  Dozimi Tsyteala
  Në gjinekologji Tsyteal përdoret si douching me holluar drogës raportin e rekomanduar prej 1:10. Tsyteala qëndrueshmëri trashë, kështu që nuk ka hollimi me ujë është e vështirë për të kryer ujitjes. Kjo është shkalla e një gotë me ujë të ngrohtë zier shtuar Tsyteala cap. Është e rëndësishme për të përdorur ilaçe menjëherë pas hollimi qëndronte zgjidhja është tashmë në fuqi. Ju mund të aplikoni Tsyteal dhe shtetit paholluar.
  Në përputhje me udhëzimet Tsyteal në gjinekologjisë kundërindikuar në prani të përbërësve tepër i ndjeshëm bazike. Ndryshe efekt tjetër antiseptik dhe ka një të butë, nuk e irriton mukozën e vaginës. Me përdorimin e duhur të drogës praktikisht nuk ka efekte anësore të ndodhë.