Utrozhestan vaginally

Utrozhestan - hormonet e progesterone me origjinë bimore. I disponueshëm në formën e tabletave, kapsulave dhe supozitorëve.
Femrat shpesh nuk e di se si për të marrë më të mirë Utrozhestan - vaginally ose me gojë. Avantazhi kryesor është mungesa e përdorimit të acarim vaginale të traktit digjestiv.
Gjithashtu redukton rrezikun e efekteve anësore të mundshme të vërejtura me gojë Utrozhestan - marramendje, vjellje, reaksioneve alergjike. Kjo është veçanërisht e vërtetë gjatë administratës kronik të drogës.

Indikacionet Utrozhestan vaginally


Gama e aplikimit është shumë e gjerë. Shpesh drogës është bërë obligim për ciklin menstrual, kur mangësi progesterone. Hormon ndihmon në krijimin e funksionimin korrekt të endometrium.
Gjithashtu, kapsula Utrozhestan aplikuar vaginally në çështje mosfunksionim ovarian, parandalimit sëmundje hormonale.
Shumë drogës sjell përfitime në adresimin e problemeve riprodhuese. Ajo është përdorur gjerësisht në përgatitje për fertilizimin in vitro ose varfëri probleme.
Nëse shtatzënia është një rrezik i abort, Utrozhestan shpesh administruar vaginally.

Si për të marrë Utrozhestan vaginally?


Qirinj duhet të administrohet thellë në vaginë. Nëse keni vështirësi, ju mund të përdorni aplikues.
Përshkruar shpesh 100 mg dy herë në ditë. Por doza rregullohet nga mjeku në varësi të provave dhe rezultatin e dëshiruar.
Kundërindikimet për të drogës
Të refuzojë të pranojë suppositories vaginale ose tableta me vlerë Utrozhestan ndërsa çrregullime metabolike, tepër i ndjeshëm, në prani të tumoreve qumështit ose organeve gjenitale.

Utrozhestan - hormonet, kështu që e përdorin atë me kujdes. Vetë qëllimi mund të çojë në rezultate negative dhe pasojat negative.
Vetëm një mjek mund të gjeni dozen e duhur, e cila në fund të fundit do të kontribuojë për të arritur rezultatin e dëshiruar.