Pads Urological sanitare për gratë

Çdo grua, pavarësisht nga mosha, mund të përballen me një problem të përbashkët të tilla si mushkërive ose mosmbajtjeje pikoj. Zakonisht ton muskujt e legenit kat mund të ulen pas lindjes së fëmijës dhe sëmundjet gjinekologjike. Shpesh arsyeja për këtë mund të jetë faktori moshë.
Higjiena klasik Feminine papërshtatshme për t'u marrë me këtë problem, pasi ata mbajnë pothuajse asnjë erë. Kjo është arsyeja pse gratë kanë zhvilluar pads të veçantë urologjike.
Çfarë është një "pads urologjike"?

Së jashtmi, pads femra urologjike të ngjashme me konvencionale, higjienike, përveç se ata janë më të mëdha dhe më të mirë thithin lagështi. Në përbërjen e tyre aktuale të të ashtuquajturës superadsorbent që plotësisht pengon erë dhe thith lëngshme. Përveç kësaj, pads urologjike përdorur shpesh pas lindjes, mbarsur me një kompleks të veçantë antibacterial që eliminon pamjen e acarim.
Çfarë duhet të zgjedh?
Gratë që kërkojnë zgjidhje të problemit me pikat e urinës, shpesh pyesin: "Çfarë është më e mirë për të zgjedhur pads Urological?".

Në mesin e numrit të madh të pads urologjike, më të zakonshme janë MoliMed, seni dhe Tena.

 • Pads Urological sanitare Tena Zonja janë më të popullarizuara. Ato janë prodhuar në Suedi për më shumë se 40 vjet në përputhje me të gjitha standardet evropiane, të cilat garantojnë produkte me cilësi të lartë.

 • Seni Zonja pads urologjike emërohen për gratë me mosmbajtjeje urinar të lehta. Edhe pse sipërfaqësisht ata janë shumë të ngjashme me pads gjinekologjike, ata kanë një absorbim më të madhe e cila është disa herë më e lartë se normale. Këto pads janë formë anatomike dhe është breathable.

 • Pads Urological sanitare MoliMed (MolyMed) prodhuar kompani mjekësore gjermane. Ata kanë linjë më të gjerë të mjeteve higjienike të dhënave që përfshin 11 lloje të pads e trashësi të ndryshme dhe shtrirjen e përthithjes. Kjo është në sajë të asaj që mund të përdoren si gjinekologjike dhe pas lindjes së fëmijës. Pra, i quajtur shpesh pads pas lindjes urologjike.


 • Kur përdoret?
  Pads Urological sanitare janë përdorur, siç u përmend më sipër, mundësisht me mosmbajtjeje pikoj. Megjithatë, shpesh ka situata kur një grua mund të përdorin ato. Për shembull, pas operacionit në organet riprodhuese, shpesh ka podkravlyvanyya shumë të pasur me të cilin pads sanitare konvencionale nuk mund të përballen. Që pads Urological janë më të mëdha, gruaja mund të jetë mjaft i qetë dhe të mos shqetësohen për lavanderi pista.

  Muaj të bollshme mund të jetë shkaku i aplikimit pads urologjike. Në mënyrë tipike, në këtë rast Sanitar nuk përballen me problemin dhe për shkak të rrjedhjeve të shpeshta grua bëhet nervoz.
  Si të përdorni?
  Para përdorimit, pads urologjike grua domosdoshmërisht të mbajë organet gjenitale tualet. Në mënyrë tipike, pads të dhënave janë përdorur, si dhe higjienës. Vetëm kur përdoret pas operacioneve gjinekologjike kryhet në çdo ndryshim duhet të prishet trajtim.

  Në mënyrë tipike, domosdoshmëria e një mjeke paralajmëroi paraprakisht, duke shkaktuar në këtë rast, saktësinë dhe frekuencën e përdorimit.