Pllakat, duke shkaktuar një vonesë në muaj

Shumë vajza janë ende në fazën kur cikli menstrual është themeluar plotësisht, të përballet me të njëjtin problem si në periudhën e ardhshme vonesë. Ajo ishte atëherë se ata të fillojnë të kërkojnë pilula që shkaktojnë hënën në vonesë të tyre të shkurtër.
E cila ilaçe të ndihmojë të shkaktojë një vonesë mujore?
Shumica gjinekologë praktikuar sot argumentojnë se vonesa është e lejueshme brenda 2-6 ditësh. Shkarkimi Mungesa mujore gjatë periudhës së caktuar sugjeron një ndërprerje të mundshme hormonale apo shtatzënia ka filluar.

Nëse mungesa e menstruacioneve për shkak të ndërprerjeve të hormoneve në trup, pa drogë, duke shkaktuar një vonesë në menstruacione e tyre, një vajzë nuk mund të bëjë. Metoda të ndryshme tradicionale, koha vetëm mund të përkeqësojnë situatën.
Para se të filloni ilaçe, duke shkaktuar një vonesë në muajin, vajza duhet të konsultoheni me mjekun tuaj. Shpesh, gjinekologët përshkruajnë barna të tilla si Pulsatyll, Duphaston, Mifehin, jo-ovlon dhe Postinor. Konsideroni medikamente mësipërme veç e veç.
Pulsatyll vjen ne formen e granulave. Për fyese të mjaftueshme për të marrë fuqi 6-7 fishekëve për ta vënë nën gjuhën deri në shpërndarjen e tyre. Ky mjet është i përshtatshëm, sepse ajo kërkon vetëm një përdorim të vetëm.

Drogës po aq popullor për një shkelje të caktuar është Duphaston . Ai zakonisht merren 1 tabletë, 2 herë në ditë për 4-5 ditë. Efekti i pranimit vjen në 2-3 ditë pas dehur pilulës fundit.
Postinor , e cila mund të shkaktojë një vonesë mujore, mund të përdoret edhe në këtë situatë, por kjo është, mbi të gjitha, përgatitja e kontracepsionit të urgjencës. Dozimi dhe shumëllojshmëri e marrjes së kësaj droge tregon një mjek. Shumica mujore fjalë për fjalë të fillojnë tashmë pas 1-3 ditëve të ilaçeve.

Në mungesë të mjaftueshme të zgjatur menstruale gjakderdhje përcaktuar ndryshe mjeku Mifehin . Ky medikament është përdorur kur një periudhë vonesë është 8-10 ditë.
Jo-ovlon përdorni 2 tableta në 12 orë. Efekti është vërejtur vetëm pas 1-2 ditësh të pranimit.
Çfarë duhet të marrin në konsideratë kur të marrë ilaçe që shkaktojnë menstruacioneve?
Çdo vajzë, u përball me një problem të tillë, nuk duhet të vendosë se cilat pilula për të pirë atë në një menstruacioneve vonesë dhe menjëherë të kërkojnë kujdes mjekësor. Çështja është se çdo organ është individuale, dhe se duket të përshtaten një pacient është absolutisht e kundërindikuar ndryshme.