Tableta për trajtimin e inflamacionit të fshikëzës

Kur cystitis shpesh përshkruajnë antibiotikët përgjithshëm, uroantyseptyky dhe sulfenylamydnыe droga. Si dhe pilula bimor për forcimin e mur dhe tërheqjes fshikëz simptomat e inflamacionit.

Cilat janë pilula e përdorur nga pezmatimi i fshikëzës?Nëse përshkruar antibiotikë pilula nga pezmatimi i fshikëzës, është shpesh penicilinat semisynthetic (amoksatsyllyn) tsefplosporynы (cephalexin), fluoroquinolones (ofloxacin, Ciprofloxacin, gatifloxacin, levofloxacin), macrolides (roksitromitsin, clarithromycin) Shkalla 5 deri në 10 ditë. Kohët e fundit, shumë popullor Pilula Monural - antibiotik i aftë për të pas një aplikim të vetëm të lehtësuar simptomat e cystitis, duke eliminuar inflamacion.

Pllakat derivate nitrofuran kundër inflamacionit të fshikëzës


Me uroantiseptikov shpesh fshikëz ftohtë përshkruajnë pilula derivatet nitrofuran - furagin, furadonin, Furazolidone. Droga excreted nga veshkat pothuajse e pandryshuar, që kanë veprim baktericid në mikroorganizmave që shkaktojnë inflamacion. Këto tableta janë përdorur për të trajtuar fshikëz nga 3 ditë deri në 2 javë derisa simptomat zhduken inflamacion.

Hape Uroantyseptycheskye për inflamacionit të fshikëzës


Një efekt të mirë anti-inflamator me cystitis kanë derivateve oksyhynolona - 5-NOK dhe Nitroxoline. Ata janë excreted edhe nga veshkat pandryshuara dhe të aftë për 2 javë për të eliminuar infeksion bakterial. Një efekt të mirë antiseptik dhe kanë ilaçe bimor - Canephron, Tsyston. Ata janë përdorur rrallë si vetë-ilaçe, por si agjentë ndihmëse ata nuk ndihmojnë vetëm të lehtësojë simptomat e inflamacionit, por përdoret edhe për të parandaluar një përsëritje.