Aborti Pilula Postinor

Tableta Postinor projektuar për abort të shpejtë, janë një grup i kontraceptivëve hormonal. Ata kanë pronat mjaft të dallueshme progestin që pengon shtatzania e padëshiruar për gratë.
Dëshmi
Drogës Postinor përdoret si kontracepcion emergjent për ndërprerjen e shtatzënisë ka ndodhur. Postinor përdorur për abort menjëherë pas incidentit të marrëdhënieve seksuale të grave me ciklin e përhershme, të rregullt menstrual.
Kërkesë
Procesi i abortit tabletë drogës Postinor lidhet me abortin kujdes mjekësor. Për të parandaluar shtatzëninë, një grua duhet të marrë 1 tabletë (750 mg), jo më vonë se 48 orë pas seksit.

Vetëm 12 orë pas marrjes gruan e parë pilula marrë 2 tableta. Koha e drogës nuk varet nga një ditë të veçantë të menstruacioneve, ndërsa vetëm me kusht muajin e kaluar ishin në kohën e duhur.
Produkti mund të aplikohet si para ashtu dhe pas ngrënies. Tableta duhet të pini pa përtypjes dhe ujë të pijshëm në sasi të mëdha.
Efektet anësore
Pranimi i drogës në disa raste mund të rezultojë në të vjella dhe diarre. Shpesh pas marrjes gratë Postinor flasin për çrregullime të menstruacioneve dhe shfaqjes së tensioneve në zemrat e tyre.

Contraindication
Kundërindikimet të mëdha për të drogës janë:

  • sëmundjeve të traktit biliar dhe të mëlçisë;

  • hypersensitivity;

  • shtatzënia aktuale.


  • Gjatë laktacionit drogës të jetë e mundur, por vetëm në treguesit strikte mjekësore, si dhe paratë e mundshme paragjykim për fëmijën. Për të shmangur këtë, gratë duhet të pini 2 tableta menjëherë pas ushqyerit me gji fëmijën.