Qirinj me adnexitis

Inflamacioni i vezoreve apo adnexitis - një dukuri e shpeshtë në praktikë gjinekologu. Në listën e shkaqeve të kësaj sëmundjeje vendi i parë i takon vezore infektive (si rezultat i endometritis ose salpingjitit). Si një faktor provokuar mund të jetë një hipotermi, ulur imunitetin dhe lodhje kronike. Shpesh infeksioni merr të vezoreve përmes tubave fallopiane. Në këtë artikull do të konsiderohet indikacionet dhe sidomos përdorimin e qirinj anti-inflamator në adnexitis, si dhe emrat e tyre si dhe mekanizmin e veprimit.Trajtimi adnexitis - qiri përdorni?
Për të kuptuar se qirinj duhet të përdoret kur adnexitis, duhet të gjejnë shkakun e saj. Po, ju mund të përdorni qirinj, të cilat përfshijnë antibiotik në nivel lokal do të ndikojë shkakun e inflamacionit. Në vendin e dytë janë qirinj anti, ata favorshme ndikojnë në mukozën e organeve të legenit, lehtësimin skuqje dhe ënjtje. Qirinj në adnexitis akute dhe kronike të përdorura në mënyrë rigoroze në recetë. Përparësia e përdorimit supozitorëve zorrës së trashë dhe vaginal adnexitis kronike është se ata veprojnë si një burim lokal të infeksionit dhe mundësinë e efekteve anësore është minimal.Candle përshkruara për adnexitis?
Nuk është një listë e qirinj janë të rekomanduara për përdorim me adnexitis, ato më të zakonshme:

  • Diclofenac - një qiri me anti adnexitis cilët e tij dhe efektet analgjezik. Megjithatë, të jenë të vetëdijshëm se ata kanë një numër të contraindications. Po, kjo është e ndaluar për t'u përdorur për gastrit, sëmundje peptike, çrregullime të gjakderdhjes, shtatzënia I dhe III tremujorin e shtatzënisë, laktacionit dhe alergji ndaj drogës.

  • Indometacin gjithashtu kanë qirinj anti-inflamator dhe analgjezik zorrës së trashë në adnexitis. Kundërindikimet për përdorimin e njëjtë me atë të supozitorëve Diclofenac.

  • Qirinj Lonhydaza në adnexitis janë enzima komplekse proteolitik, të cilat janë të destinuara për të parandaluar formimin e mbështjelljes në legen.
  • Qirinj Pra, duke konsideruar anti cilat janë të përshkruara më shpesh për adnexitis, ne shohim se ata kanë një numër të contraindications. Pra, nuk do të eksperimentojnë me veten, por më tepër kërkojnë mjek të kualifikuar.