Qirinj Lonhydaza në gjinekologji

Lonhydaza drogës i takon një grupi të imunomodulatoreve si prezantimin e tij, si supozitorësh, ose ndryshe - qirinj, përdoren shpesh në gjinekologji.
Dëshmi
Candles Lonhydaza përdorur në terapi komplekse të grave me sëmundjet që çojnë në hiperplazisë së indit lidhor. Lonhydaza përdoret në gjinekologjisë në praninë e proceseve legenit ngjitës, të cilat janë të shoqëruara shpesh me inflamacion. Këto përfshijnë synechia intrauterine. Gjithashtu, qirinj Lonhydaza emëruar me endometritis, Endometrioza, cysts ovarian. Shpesh pas laparoscopy për proceset ngjitës parandaluese janë përdorur edhe qirinj Londyzaza.

Dozim
Qirinj Lonhydaza mund të përdoret edhe nga vagina (në vaginë) dhe zorrës së trashë (rektum). Kur përdoret rektumi medikament është përdorur pas spastrimit klizmë ose zorrë rastit lëvizjet. Drogës vaginal është përdorur gjatë natës, të gënjyer futur. Doza e përshkruara nga mjeku.
Në gjinekologji zakonisht caktojë një kohë të supozitor 1 në 3 ditë. Për trajtimin vetëm 10 qirinj. Nëse është e nevojshme, pasi rrjedhën kryesore të terapisë përshkruar mirëmbajtjes.

Në qirinj mujore Lonhydaza përdorur rektumi, por ajo redukton efektin e tyre. Është më mirë për të trajtuar pas menstruacioneve, vaginal.
Re-trajtimit me sjelljen jo më herët se 3 muaj. Në aplikimin e drogës për pacientët me pamjaftueshmëri të rëndë renale emërojë jo më shumë se 1 supozitor në javë.
Efektet anësore
Efektet anësore të vërejtura kur duke përdorur qirinj Lonhydaza, përfshijnë vetëm një reaksione alergjike pak në një numër të vogël të pacientëve.

Contraindication
Qirinj Lonhydaza kanë contraindications e mëposhtme:

  • hypersensitivity individuale të drogës;

  • disfunksioni renal;

  • moshës më pak se 12 vjet;

  • gjakderdhje të kohëve të fundit.


  • Barrë
    Drogës nuk rekomandohet për përdorim gjatë shtatzënisë dhe laktacionit në aktive. Në qoftë se përdorimi i drogës është jetike, atëherë të ndaluar dhënien e gjirit.
    Kur planifikoni shtatzëni të ardhshme qirinj Lonhydaza nuk mund të zbatohet. Është e nevojshme që pas përfundimit të trajtimit kanë kaluar të paktën 2 muaj, dhe vetëm pastaj të fillojë planifikimin e shtatzënisë, pas vizitës te mjeku.