Qirinj me Propolisi në gjinekologji

Propolisi - një antiseptik i madh. Ajo është përdorur gjerësisht në gjinekologji. Qirinj me Propolisi në gjinekologji - një shërim unike plagë do të thotë për të luftuar kërpudhave dhe infeksioneve të ndryshme. Përveç kësaj, funksioni i saj analgjezik edhe më efektive Propolisi shumë anestezike.

Qirinj me Propolisi - aplikimi


Qirinj gjinekologjik me Propolisi përdoret për shkak të veprimit të tyre anti-inflamator dhe pronat antibacterial. Megjithatë, mbani mend se ata nuk mund të përdoren, nëse gruaja është alergjik ndaj produkteve të bletëve.

Qirinj gati Propolisi NAM në gjinekologji (dmth qirinj e bëra nga Propolisi dhe dimexide - një substancë që shkrin Propolisi dhe rrit efektin e saj) është shumë popullor tani. Ata përdorin Propolisi bërë në mënyrë specifike për trajtimin e saktë dhe të kujdesshëm.
Suppositories vaginale me Propolisi shpesh përdoret kur erozioni i qafës së mitrës. Shkaku i sëmundjes është gjithmonë është në ndezjen. Nëse qirinj me Propolisi përdorim në fillim të një procesi inflamator, të shpëtoj i erozionit mund të jetë shumë i shpejtë, dhe më e rëndësishmja, jo trupi nashkodyvshy. Propolisi është në gjendje për të arritur të njëjtin inflamacion që është e shpërndarë në mënyrë të barabartë në të dhe për të hequr shkakun e sëmundjes. Përveç kësaj, ajo në mënyrë të konsiderueshme zbut mukusit, duke e bërë më të lehtë për të hequr qafe të elementeve të sëmurë.

Shumë përdorin qirinj me Propolisi nga fibroids. Fibroids mitrës janë një nga sëmundjet më të zakonshme të aparatit gjenital femëror. Trajtojnë atë si rregull, me përdorimin e hormoneve apo metodë, kirurgjikale. Të dy shumë të padëshirueshme si i mbushur me pasoja të pakëndshme. Për shkak se hormonet janë futur nga jashtë, mund të ketë çrregullime hormonale. Çdo kirurgji, nga ana tjetër, është një rrezik i madh për një grua. Përdorni qirinj me Propolisi mund të ndikojë direkt në qelizat që kanë ndryshuar. Membranat qelizore Propolisi shkak trajtuar qelizat janë ngopur me substanca të dobishme, si dhe kushte të favorshme për këtë arsye deri në qelizat e sëmura të shtypur dhe të reja - të shëndetshme - evoluar. Kjo është ajo që lejon Propolisi shpërndajë tumoreve.

Është e rëndësishme për të marrë parasysh komoditetin e drogës si Propolisi, qirinj me shërimin pronat të cilat nuk janë të humbur nga ruajtje të gjatë. Këto qirinj janë shumë më të përshtatshëm tableta, nuk e plagosë mukozës, dhe gjithashtu të vrasë lactobacilli dobishme në vaginë.
Qirinj me Propolisi gjatë shtatzënisë për të ndihmuar të përballen me shumë sëmundje që shpesh ndodhin në gratë shtatzëna. Këto qirinj do të jetë alternativë ndaj antibiotikëve që janë të ndaluara për t'u përdorur gjatë shtatzënisë, nëse zbulohet sëmundje infektive organe gjenitale femërore.

Në çdo rast, në qoftë se një grua ka vendosur të përdorë qirinj me Propolisi në gjinekologji, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun tuaj. Që mjeku duhet të vendosë për Treatment Options Propolisi, dhe të përcaktojë frekuencën e përdorimit të qirinj. Propolisi - një mjet efektiv, por jo në raste të avancuar, dhe për këtë arsye nuk mund t'i kërkohet të heqë dorë, ndërhyrje edhe më serioze nëse kjo është me të vërtetë e nevojshme.

Si për të bërë qirinj nga Propolisi?


Për të bërë qirinj me Propolisi, për t'u tretur në Propolisi ujë (100 ml ujë për 10 gram Propolisi), shtoni zgjidhje gjalpë kakao dhe plotësoni në formë ovale. Pas ngrirjes (forcim) qirinj gati për përdorim.