Qirinj Diclofenac në gjinekologji

Më efektive Droga analgjezik - ato që edhe redukuar inflamimin. Këto ilaçe quajtur drogë nonsteroidal anti-inflamator. Një nga më të zakonshme është Diclofenac. Ajo është prodhuar në formën e tabletave, supozitorëve dhe solucion për injektim. Ajo është përdorur në trajtimin e sëmundjeve reumatike, traumatologji, neurologji dhe analgjetik postoperative. Shumë shpesh Diclofenac është përdorur edhe në gjinekologji.

Ajo tregon veprim të shpejtë dhe efektive në dhimbje akute shoqëruar me inflamacion. Diclofenac shpejt jo vetëm heq dhimbjen, por trajton inflamacion dhe heq edemë. Është vërtetuar gjithashtu veprimtarinë e saj antitumor. Ajo është përdorur shpesh qirinj Diclofenac në gjinekologji. Shpejt shpërndarjen në vaginë, ata pothuajse menjëherë të fillojnë të veprojnë. E cila sëmundje gjithashtu ndihmon këtë ilaç?


Aplikimi në gjinekologji supozitorëve Diclofenac • Shumë shpesh ajo është përdorur për të menstruacioneve dhimbshme. Dhimbje në ciklin e parë ditën e hequr me sukses hyjnë në këto qirinj.

 • Diclofenac është në gjendje për të reduktuar humbjen e gjakut në dysmenorrhea primar.

 • Adnexitises dhe inflamacion trajtohen edhe futjen e qirinj që jo vetëm shpejt qethur shkurt dhimbje, por edhe të zvogëlojë inflamacion.

 • Sëmundjet e ndryshme inflamatore e mitrës, vaginë dhe organeve pelvike kanë gjithashtu një tregues për përdorim në gjinekologji supozitorëve Diclofenac.

 • Është e dobishme për të aplikuar ato edhe në periudhën postoperative për të parandaluar formimin e mbështjelljes. • Mekanizmi i veprimit të barnave

  Diclofenac redukton sasinë e prostaglandins në trup që shkaktojnë inflamacion dhe. Për shkak të kësaj është dhimbje, zhduket ënjtje, temperaturë. Mjekësi parandalon adhesions dhe promovon shërimin e shpejtë të plagëve.

  Për të duhet të përdorin qirinj Diclofenac në gjinekologji, manual rekomandon përdorimin e tyre jo më shumë se 3-4 ditë. Për substancat e përfshira në barnave që mund të irritojë mukozën dhe të shkaktojë gjakderdhje. Përdorimi kundërindikuar Diclofenac gratë shtatzëna dhe lactating, dhe ata që kanë të mëlçisë të rënda, veshkave dhe stomak.


  Për inflamacionit të rëndë dhe dhimbje akute në gjinekologjike DIKLOFENAK është përdorur në injeksione. Por kjo bëhet vetëm nën mbikëqyrje mjekësore, sepse kjo metodë e administrimit të drogës mund të shkaktojë efekte anësore.