Qirinj Dyklovyt në gjinekologji

Droga nonsteroidal anti-inflamator janë përdorur gjerësisht në fusha të ndryshme të mjekësisë. Në gjinekologji Qirinj Dyklovyt provuar si një mënyrë efektive anti-inflamator. Substanca aktive e drogës ka pronat e mëposhtme:

 • ul temperaturën e trupit;

 • zvogëlon intensitetin dhimbje;

 • redukton migrimi i ndërmjetësuesve inflamatore në qelizë patologjike;

 • thins gjakut.


 • Kur përdoret qirinj Dyklovyt?


  Përdorimi i qirinj në gjinekologjisë Dyklovyt treguara në shtetet e mëposhtme:


 • Sëmundjet inflamatore të organeve gjenitale të jashtme, vaginë, mitrës dhe qafës së mitrës. Gjithashtu ne trajtimin adnexitis komplekse. Në këtë rast, medikament duhet të përdoret në kombinim me të antibiotikëve.

 • Patologjia e gjëndra Bartholin.

 • Ovulacionit dhimbshme.

 • Në mënyrë që të zvogëlojë inflamacion dhe dhimbje në periudhën postoperative.

 • Dhimbje të forta gjatë menstruacioneve.

 • Pas lëndimeve të indeve të buta, abrasions dhe lëndimeve që lidhen me shkeljen e integritetit të ligaments. • Rregullat e qirinj
  Sipas udhëzimeve në gjinekologji Dyklovyt qirinj duhet të përdoret dy herë në ditë. Kështu doza e saktë dhe kohëzgjatjen e trajtimit të emërojë një mjek. Drogës është futur në rektum pas një pastrim të mëparshme. Atëherë ju duhet të jetë në një pozicion horizontal për rreth një orë. Në këtë rast, përbërës aktiv i drogës më ndërvepruar me mukozës së rektumit. Kështu, ka thithjen më të mirë të drogës në gjak.
  Përdorimi i supozitorëve zorrës së trashë nuk Dyklovyt rekomanduar në pacientët që vuajnë nga sëmundjet e gjakut gjakderdhje nga vende të ndryshme. Si edhe praninë e sëmundjeve të rektumit, të tilla si hemorroide çarje zorrë.

  Kur shtatzënia është e kundërindikuar Dyklovyt qirinj, si një ndikim të mundshëm negativ në të fetusit në zhvillim.