Qirinj Bifidumbacterin në gjinekologji

Qirinj vaginal Bifidumbacterin në praktikë gjinekologjike përdorur për të trajtuar:

 • dysbacteriosis traktit urogjenital;

 • vaginitis nonspecific;

 • sëmundjet inflamatore të traktit urogjenital (akute dhe kronike), duke përfshirë edhe klamidia urogjenital, gonorre, herpes gjenitale;

 • Gardnerella;

 • si dhe për parandalimin e komplikimeve të natyrës infektive në përgatitje për lindjen e fëmijës dhe operacioneve gjinekologjike. • Qirinj Bifidumbacterin përdorur edhe gjatë shtatzënisë në gratë që janë në rrezik për sëmundje inflamatore të vaginës, si përgatitjen dhe trajtimin e dysbiosis vaginës paralindjes.

  Përbërja e qirinj Bifidumbacterin jetojnë bifidobacteria bifidum Bifidobacterium № 791 një shkallë të lartë të aktivitetit antagoniste ndaj mikroorganizmave të ndryshme oportuniste dhe patogjene. Ato ndihmojnë për të rivendosur ekuilibrin e microflora vaginale, stimulon metabolizmin dhe rrit rezistencën jospecifik.

  Përdorimi i supozitorëve vaginale Bifidumbacterin


  Sipas udhëzimit bashkangjitur drogës, suppositories vaginale Bifidumbacterin duhet të hyjë në vaginë dy herë në ditë për një qiri. Kohëzgjatja e terapisë duhet të jetë në këtë mënyrë së paku pesë deri në dhjetë ditë.

  Për të parandaluar komplikimet septike postoperative për pesë deri në dhjetë ditë para operacionit pritshëm gjinekologjik apo lindjes të administruar një herë ose dy herë në ditë për një supozitor në vaginë.
  Gratë shtatzëna, në shkelje të pastërtisë vaginale sekrecion deri në shkallën e tretë apo të katërt, të drogës është bërë obligim për përdorim një herë ose dy herë në ditë për pesë deri në dhjetë ditë dhe më shumë se një supozitor vaginale për të rivendosur pastërtinë në shkallën e parë dhe të dytë dhe eliminimin e simptomave.
  Pas qirinj antibiotik terapi Bifidumbacterin përshkruar kurs 10-ditore e një supozitor vaginale një herë ose dy herë në ditë. Nëse është e nevojshme, të përsëritur trajtim pas tre deri në katër muaj.

  Qirinj Bifidumbacterin mund të zëvendësojnë të ngjashme në fuqi Lactobacterin qirinj saj. Ato gjithashtu ndihmojnë për të zgjidhur bakteret vaginë e nevojshme.
  Contraindication vetëm për qëllime të kësaj droge është i durueshëm saj origjinalitet.