Qirinj Oblipihovi në gjinekologji - Udhëzime

Seabuckthorn është përdorur shpesh në gjinekologji moderne, pasi ajo është një nga bimët natyrore që në mënyrë efektive të luftuar inflamacion dhe japin efektin antiviral dhe rigjeneruese.

Përdorimi i naftës detit buckthorn në gjinekologji


Oil - komponenti më të vlefshme e frutave detit buckthorn. Në gjinekologji ajo është përdorur gjerësisht aftësinë shërimit: në sajë të naftës, shumica e fissures shëruese, ulcerat dhe defekte të tjera në mukozës së mitrës dhe vaginës. Si pjesë e buckthorn detit gjenden substanca me aktivitetin antitumor, kjo rrit më tej efektin terapeutik.


Trajtim lokal i sëmundjeve femra
Ka vendosur veten agjent lokal është një qiri me buckthorn detit. Në përdorim gjinekologji tyre per trajtimin e erozioni cervikal, obezitetit dhe inflamacionit të qafës. Pjesa më e madhe e këtyre qirinj përfshihen mjete për anestezi.
Udhëzime për përdorimin e qirinj buckthorn detit në gjinekologjisë:

  • Hyjnë qirinj nevojë vaginë një herë në ditë në kohën e gjumit dhe të lënë gjatë natës.

  • Periudha e trajtimit është 10 ditë.

  • Për një qiri të natës do të shpërndajë dhe të jetë pjesë e tepërt excreted nga trupi në mëngjes.

  • Vini re se qirinj mund të ketë efektin e pikturës dhe trajtimin e rezervuar nga pads përditshme.


  • Deti buckthorn naftës, qirinj të cilat janë përdorur gjithnjë në gjinekologji, të njohura për shkak të mungesës së kufizimeve në moshë dhe contraindications (me përjashtim të intolerancës individuale). Plus, këto fonde - një nga të paktët që nuk e dëmtojnë fëmijën, nëse përdoret gjatë shtatzënisë.