Vaj buckthorn detit në gjinekologji - aplikimi

Përdorur gjerësisht në vaj buckthorn gjinekologjisë deti ka marrë në sajë të pronave të saj kurative. Trajtim efektiv i sëmundjeve të shkaktuara nga veprimi gjymtimi gjenital inflamator dhe baktericid të naftës detit buckthorn.

Kur të përdorni vaj buckthorn detit?


Jo çdo sëmundje e sistemit riprodhues të lidhur me inflamacion, në lidhje me përdorimin e buckthorn detit është e justifikuar vetëm kur disa sëmundjeve. Prandaj është e rëndësishme për të kuptuar se pse vaj buckthorn detit është përdorur, dhe nën cilat kushte do të jetë efektive. Preparatet që përmbajnë buckthorn rekomandohet në sëmundjet e opsioneve të listuara më poshtë:


 • vaginitis;

 • endocervicitis;

 • Vulvovaginal;

 • çarje në dalë ndodhin gjatë laktacionit;

 • inflamacion i;

 • candidiasis urogjenital.


 • Shumica vaj buckthorn detit është përdorur për të trajtuar erozionin qafës së mitrës. Në këtë detit buckthorn ekstrakt stimulon formimin e indeve epiteliale dhe përshpejton procesin e shërimit.
  Kur trajtimin vaj buckthorn mëllenjë deti nuk është vetëm lufta kundër infeksionit fungale, por edhe rrit imunitetin lokal. Dhe me veprim anti-inflamator redukton manifestime buckthorn kryesore të infeksioneve maja, duke përfshirë edhe kruarje të rënda.

  Vaj buckthorn detit në trajtimin e trashje gjithashtu tregon rezultate të mira. Në veçanti, nëse sëmundja është shkaktuar nga trikomonas. Pas një kurs të trajtimit nuk është vetëm të reduktuar veprimtarinë nxitëse, por edhe rivendosi microflora vaginale.
  Vaj Dozimi buckthorn detit
  Në gjinekologjisë det buckthorn naftës mund të përdoret si një zgjidhje. Ka edhe qirinj me buckthorn detit. Ky varg i drogës mund të zgjidhni formën më të përshtatshme. Doza është zakonisht e bollshme shtupë lagur pambuku dhe pas futjes së tij në vaginë. Pastaj, pas 16-24 orësh ju mund të merrni atë.

  Së fundi, duhet theksuar se përparësi e kësaj droge është i tillë si:

 • nuk ka efekte anësore;

 • nuk shkakton dëme toksik të mëlçisë dhe veshkave;

 • përballueshmërinë;

 • jo-irrituese dhe nuk thatë Mukoza e vaginës dhe mitrës;

 • mundësia e shtatzënisë dhe laktacionit.


 • Kundërindikuar përdorimin e drogës në gjinekologji vetëm në rastin e alergjive.