Progesterone natyrore në bimë

Nivelet e larta të hormoneve progesterone është një pjesë integrale e fiziologjisë normale të shtatzënisë. Natyrore Progesterone gjithashtu merr pjesë në përgatitjen e trupit për gratë laktacionit.

Produkte që përmbajnë progesterone


Në progesterone moderuar uljen nuk është e nevojshme të mbështetet në përdorimin e hormoneve. Ngritja përmbajtjen e këtij hormoneve në gjak duke përdorur progesterone natyrore që gjinden në ushqim.
Le më shumë, e cila përmban progesterone natyrore, dhe cilat produkte janë më të mira për të ngrënë gjatë shtatzënisë. Besohet se progesterone ndihmon në përmirësimin e produktet e mëposhtme:


 • Produkte që përmbajnë niseshte (oriz, patate, pasta dhe ëmbëlsira).

 • Proteina dhe yndyrna me origjinë shtazore. Progesterone natyrore hormon mund të merren nga mishi yndyrore, vezë dhe peshk.

 • Vitamina. Veçanërisht e dobishme për të përfshirë në dietë e ushqimeve që përmbajnë vitamina P dhe S. përfaqësuesve kryesore - një agrume, u ngrit dhe rrush pa fara e zezë.


 • Bimët mjekësore që përmbajnë progesterone


  Ndër metodat e mjekësisë alternative për të përmirësuar nivelin e progesterone përdorur decoctions e bimëve mjekësore dhe bimët. Më së shpeshti përdoren këto barëra dhe bimët:


 • pranga;

 • patë Bloodroot;

 • Patate e ëmbël të egra;

 • livadh dhimbje mesi;

 • fletë butë dhe të tjerët.


 • Bazuar në disa bimë deri shtesa të veçanta dietë që mund të rrisë nivelet e progesterone.
  Vlen të përmendet se progesterone natyrore gjenden në bimë në sasi të vogla. Prandaj, është e vështirë për të marrë. Përveç ilaçe bimor - një shtojcë për terapi bazë. Meqenëse progesterone hormon që rrjedhin nga bimët, nuk mund të metabolizuar plotësisht në trup.