Hape kineze për abort

Çdo ditë një sasi të madhe të barnave bëhet më ato të prodhuara në Kinë. Midis tyre është pilula aborti.
Tableta kineze janë të emëruar për herë të parë për abort, u shfaq në vendet e Evropës në vitin 2005. Që atëherë, ajo mori shumë kohë për të cilat popullaritetin e tyre në mesin e grave shtatzëna që duan një ilaç abortit, është rritur në mënyrë të konsiderueshme. Në disa raste, gratë nuk ndalet edhe faktin se agjencitë e zbatimit të ligjit përdorimi i pavarur i këtyre barnave trajtohet si "abort kriminal me përdorimin e drogës."

Pilula më të zakonshme kineze që çojnë në abort, janë analoge të mifepristone (mifepristone), e cila është e kombinuar shpesh me një tjetër të drogës - Misoprostol (Misoprostol).
Mifepristone u zhvillua për herë të parë në Francë në fund të shekullit të 20-të. Për një periudhë të gjatë është përdorur për abort mjekësor apo ndërprerjen e një shtatzëni të padëshiruar për arsye sociale. Drogës origjinale të prodhuara në Bashkimin Evropian, kryer në përputhje të plotë me të gjitha proceset teknologjike dhe përdorimi i materialeve me cilësi të lartë të papërpunuara, e cila nuk është homologët nga Kina.

Kur dhe si të aplikoni?
Këto pilula janë përdorur shpesh gratë kineze vetëm për të ndërpresë shtatzëninë e padëshiruar - abortin, ose të përbashkët, abort. Megjithatë, mos harroni se ju mund të përdorni ato në një periudhë që nuk i kalon 50 ditë.
Përdorur të drogës në një stomak bosh ose 3 orë pas një vakt. Brenda 3 ditëve të një gruaje pinin 2 tableta të vogla që vetëm 6 pastaj 4 ditë - 3 të mëdha në të njëjtën kohë. Pas gëlltitje pamundur është më mirë të mos për të kryer ndonjë aktivitet fizik.

Side Efektet
Më shpesh ndodhin ndërlikim i abortit mjekësor është gjakderdhje mitrës, e cila në raste të rënda (joefikasiteti scraping) mund të përfundojë në amputim të mitrës. Ky fakt plotësisht përjashton mundësinë e shtatzënisë në të ardhmen.
Contraindication
Ashtu si të gjitha ilaçet, ky i drogës gjithashtu ka contraindications. Këto përfshijnë sëmundje të zemrës, mëlçisë, veshkave, astmë. Drogës është rreptësisht e ndaluar për të përdorur në zhvillimin e shtatzënisë ektopike në femra.