Duphaston ose Utrozhestan - e cila është më e mirë

Shpesh e përdorur në gjinekologji droga të tilla si Utrozhestan Duphaston dhe se, në fakt, është një analog i plotë. Zgjedhja në emërimin e një mjeku bën, duke pasur parasysh karakteristikat e patologji dhe individualitetin e çdo organizmi. Kjo është arsyeja pse shumë gra pyetje në lidhje se çfarë përfitimet e secilit, dhe e cila i drogës është më e mirë: Duphaston Utrozhestan ose nëse krahasimi i tyre sjelljes.
Çfarë është droga Duphaston dhe se si ajo vepron në trup?
Duphaston e lidhur me hormonet. Substance aktive e medikamentit është progesterone, molekula e të cilit në strukturën e saj shumë të ngjashme me se prodhuar nga trupi femëror.

Ky fakt siguron thithjen lehtë nga duphaston trupit. Drogës është zhytur mirë. Ndryshe nga produkte të tjera të ngjashme që përmbajnë progesterone Duphaston përmban një hormon që nuk është një derivat i androgen mashkull seksi, e cila eliminon efekte anësore të tilla si ovolosenenye model mashkullor, votë brutalization, dhe kështu me radhë. D.
Features drogës Utrozhestan
Dallimi kryesor nga Utrozhestan Duphaston është fakti se i pari është i vetmi medikament që përfshin progesterone bërë ekskluzivisht nga materiale bimore.

Drogës është përdorur gjerësisht në përgatitjen e grave për të shtatzënisë, para IVF. Ky produkt medicinal është i përfshirë në përgatitjen e mitrës endometrial për implantimin e një vezë pllenohet në të, i cili eliminon rrezikun e refuzimit.

Si mund të zgjedh Utrozhestan apo Duphaston?


Mësoni dallimin në mes Duphaston e grave Utrozhestan çudi që në mënyrë më efikase: i pari ose i dyti?
Kjo pyetje nuk mund të përgjigjen në mënyrë të qartë. Në thelb, këto 2 drogës plotësisht këmbyeshëm dhe emërohen mbi bazën e përfitimeve mjekësore ose tiparet e patologjisë. Duphaston të metat mund të identifikohen nga fakti se droga ka një efekt qetësues, dmth pas aplikimit të saj të ndjehen të përgjumur.

Gjithashtu, një plus Utrozhestan të quhet dhe se ajo pengon veprimin e oxytocin, dhe si rezultat zvogëlon ton mitrës.
Kur zgjedh një drogë (ose Duphaston Utrozhestan) gjatë shtatzënisë, për shkak të faktit të mësipërm, votuesit priren të preferojnë të fundit. Kështu, dozim dhe shkalla frekuenca e pikat e pritjes gjinekologu, duke konsideruar të gjitha tiparet e një sëmundjeje të caktuar.