Tableta vaginale Trihopol

Trichomoniasis - kjo sëmundje e pakëndshme të shkaktuara nga Trichomonas seksit infeksionit. Ky parazit është transferuar jo vetëm seksuale por edhe me sendet personale, si dhe transmetimin e mundshëm të Trichomonas gjatë ekzaminimeve mjekësore që përdorin mjete të trajtohen keq. Trajtimi i kësaj sëmundjeje është mjaft e thjeshtë dhe jo i shtrenjtë - tableta vaginale apo qirinj Trihopol (Metronidazole). Tjetra do të konsiderohet trihopol aplikimit si tableta dhe suppositories vaginale, hidhini një sy në udhëzimin e tij.Vaginal Trihopol - indikacione për përdorim
Tregues për trihopol vaginale është për të identifikuar simptomat e pacientit të trichomoniasis vaginale. Një grua e sëmurë mund të ankohen për djegie dhe kruarje në vaginë dhimbje e shprehur gjatë urinimit dhe kontakte intime. Ekzaminim vaginal gjinekolog e sheh skuqje theksuar e mukozës sipërfaqeve të organeve gjenitale dhe të vaginës, të cilat mund të rrjedh gjak kur preku. Diagnoza konfirmohet duke marrë një shtupë nga vagina dhe ngjyrosur atë me Romanovsky-Himze. Në shpifje zbuluar parazit të veçantë - Trichomonas.


Trihopol, tableta vaginale - Udhëzime
Vahanalnыe trihopol tableta që përmbajnë 500 mg të substancës aktive (Metronidazole). Cakto Trihopol vaginës, 1 tabletë një herë në ditë për 7-9 ditë, së bashku me marrjen Metronidazole gojë ilaçe. Pas marrjes tableta me paketimin mbrojtëse, ai duhet të thith ujin dhe të hyjë thellë në vaginë. Kur përdorni këtë drogë antibacterial ankesave të mundshme të kruarje, djegie ndjesi të dhimbshme në vaginë, paraqitja e shkarkimit të bardhë nga trakti gjenital. Nga traktit gastrointestinal mund të jenë të përzier dhe ndryshimi i shijes në gojë. Pas përfundimit të trajtimit mund të jenë simptomat e mëllenjë. Me kujdes të madh duhet të përdoret drogës në gratë me alergji të drogës.

Kundërindikimet Trihopol në intolerancës individuale, sistem organik qendror nervor, sëmundjet e gjakut, dështimi i mëlçisë, unë tremujorin e shtatzënisë dhe laktacionit.


Kështu, tableta vaginale Trihopol është një trajtim i lirë dhe efektive për trichomoniasis dhe vaginosis bakteriale tjetër. Megjithatë, ata duhet të emërojë një mjek, i cili kualifikuar për të kryer ekzaminimet e pacientit dhe të përshkruajnë trajtim.