Qirinj vaginale Panavyr

Qirinj vaginal Panavyr - një droge prodhuar në vend. Panavyr kanë agjentët immunomodulatory dhe antivirale me origjinë natyrale. Panavyr rrit rezistencën ndaj infeksioneve të të gjitha llojeve. Pas përfundimit të një kurs të plotë të trajtimit ku droga është përdorur, mundësinë e rikthim ndjeshëm në uljet vëzhguara dhe përfundimisht e bën deri tetë për qind të totalit të shërohen.

Indikacionet Qirinj Panavyr


Në gjinekologji Panavyr përshkruar në rastet e mëposhtme:

 • pacientët herpevirusy;

 • infeksion citomegalovirusin;

 • Lythat (anogenital);

 • dhe infeksionet virale, të cilat janë kronike.


 • Mjekët gjithashtu përshkruajnë suppositories vaginale Panavyr me HPV. Shkruani qirinj Panavyr vagina natën para se të shkojnë për të fjetur dhe sa më shumë të jetë e mundur. Panavyr nuk japin ndonjë alerhizuyuchoyi as veprim kancerogjene as embryotoxical.
  Panavyr referohet heksoznыm glycosides, ajo eshte nje polysaccharide macromolecular. Tolerohet edhe në doza të rekomanduara veç e veç.

  Panavyra Dozimi varet nga ashpërsia e simptomave të një sëmundjeje të caktuar viral.
  Jo domosdoshmërisht braktisin përdorimin e drogës në ditët kritike. Prandaj, nuk është e nevojshme që të ndërpresë të trajtimit Panavyr qirinj të gjatë menstruacioneve.

  Kundërindikimet për përdorimin e qirinj Panavyra


  Panavyr ka contraindications e saj - është, para së gjithash, ndjeshmëri të lartë të elementeve të caktuara të drogës, pasi ajo është e kundërindikuar në patologji veshkave dhe patologji të shpretkës. Qirinj Panavyr gjatë shtatzënisë nuk është i rekomanduar. Gjatë laktacionit mjekët këshillojnë që të bëjë pa këtë drogë, edhe pse asgjë nuk është publikuar provon direkt se trajtimi është i pranishëm në qumështin e nënës.