Vaginale supozitorëve

Vaginal supozitorëve - përgatitjen që ka efekt lokal. Sipas të dhënave historike duke përdorur suppositories zorrës së trashë u zhvillua në Egjiptin e lashtë. Kështu, sipas Эberse papirus, Egjiptasit përdorur qirinj si laksativ dhe në trajtimin e hemorroide.
Sot, suppositories vaginale dhe zorrës së trashë - një ilaç i vërtetë për shumë sëmundje. Popullariteti i tillë është i lidhur me avantazhet e shumta të kësaj forme doza dhe veçoritë e ndikimit të tyre. Në mënyrë të veçantë:

 • marrjen komponentët mjekësore në qarkullim të përgjithshëm, duke anashkaluar traktit digjestiv;

 • në mënyrë të konsiderueshme më pak efekte anësore;

 • të zvogëlojë rrezikun e reaksioneve alergjike;

 • kur shkrin suppositories vaginale menjëherë të japë efekt antiseptik dhe anti-inflamator;

 • lehtë dhe pa dhimbje futje. • Një shumëllojshmëri e suppositories vaginale  Tregu farmaceutik ofron forma të ndryshme të supozitorëve dhe veprimeve vaginale. Në varësi të paraqitjes
  dallohen:

 • Sferike (rruazat e rrumbullakët);

 • ovate (ose ovuly);

 • forma të tjera të sheshtë të grumbullimit.


 • Qirinj janë të bazuara programe terapeutike të pothuajse të gjitha sëmundjet gjinekologjike natyrë nxitëse dhe infektive. Në varësi të shkakut dhe patogjen, ekspert ashpërsia sëmundje zgjedhur suppositories inflamator vaginale me e nevojshme komponent themelor mjekësor.


  Bestsellers

  Praktika më e zakonshme në gjinekologji, medikamente e mëposhtme:


 • Vaginale supozitorëve Chlorhexidine . Drogës antiseptik që ka një efikasitet të lartë për protozoare, gram-pozitive, Gram-negative baktereve dhe viruseve. Shpesh suppositories vaginale chlorhexidine përdoren për të trajtuar vulvovaginitis jospecifik dhe vaginosis bakteriale në vajzat e reja.

 • Vaginale supozitorëve Heksykon . Drogës e ka dëshmuar veten si një mjet i shkëlqyer parandaluese kundër infektimit nga infeksionet seksuale pas raportit seksual të pambrojtur, për kanalizimet para operacionit dhe në trajtimin e vaginosis bakteriale dhe vaginitis.

 • Vaginale supozitorëve Pimafucin . Ilaç me përvojë për infeksion maja nuk shkakton reaksione alergjike, për më tepër, shpesh emërohet shtatzënë.

 • Vaginale supozitorëve Synthomycin . Gama antibiotik i madh i veprimeve për të ndihmuar të përballen me infeksion bakterial në organet pelvike.

 • Pharmatex - suppositories për aplikim vaginale. Vetëm në përputhje të plotë me rregullat e përdorimit të përfaqësuara në manual mund të përdoret si një kontraceptiv lokal në periudhën pas lindjes, laktacionit, menopauzës, kur, pas abortit dhe marrëdhënieve seksuale të parregullt.

 • Vaginale supozitorëve Panavyr janë ndër barnave antivirale dhe immunomodulatory.

 • Metronidazole . Treguesit kryesore për përdorimin e suppositories vaginale - një trichomoniasis urogjenital, dhe vaginitis jospecifike.

 • Atsilakt - probiotik vaginal me veprim antimikrobik në formën e supozitorëve. Kështu që përdoret për shumë sëmundje, duke përfshirë proceset inflamatore korrigjim legenit microflora vaginale, të parandaluar efektet e pas lindjes.

 • Suppositories Nystatin vaginale praktikohet në trajtimin e candidiasis vaginale, si dhe shpenzimet lidhur me terapi antibiotike, e cila shkatërron vaginë biocenosis natyrore.

 • Suppositories vaginale me vaj detit buckthorn - kontrolluar më shumë se një mjet brez që promovon shërimin dhe restaurimin e mukozës.