Suppositories Betadine vaginale

Suppositories Betadine vaginale mund të quhet një ilaç për të gjitha sëmundjet e organeve gjenitale femërore të shkaktuara nga agjentët infektive, viruset dhe kërpudhave.
Për shkak të përbërjes së saj, e cila përfshin suppositories aktiv përbërës Povidone-jod vaginale me Betadine antiseptik dhe dezinfektues kanë pronat. Suppositories Betadine vaginale vrarë pothuajse të gjitha llojet e infeksioneve, me përjashtim të bacil tuberkulozit.

Parimi i funksionimit
Pasi qiri është futur në vaginë, komponenti kryesor - BETADINE, fillon për të prodhuar jod aktive, e cila nga ana eliminon mikroorganizmave të dëmshme. Avantazhi kryesor i kësaj droge është veprimi i saj lokal pa përthithjen në gjak, depërtimit minimale indeve, me efekt të gjatë të mjaftueshme.

Indikacionet Betadina
Qirinj me Betadine vaginale shpesh përshkruhen si agjent anti-inflamator në sëmundjet e etiologji urogjenital infektive. Ajo mund të jetë:

 • infeksion bakterial, të marra seksuale;

 • viruset, përfshirë herpes gjenital;

 • me Betadine qirinj vaginale janë përdorur si anti-inflamator, çrregullime të shkaktuara nga bakteriet protozoare;

 • si dhe për të trajtuar kjo do të thotë maja.
 • Suppositories Betadine vaginale - Udhëzime për përdorim  Aplikoni Betadine suppositories vaginale para operacionit të planifikuar në mitër.
  Sipas udhëzimeve, suppositories vaginale Betadine mund të përdoret si një agjent profilaktik pas marrëdhënieve seksuale aksidentale pa prezervativ. Kjo zvogëlon rrezikun e kontraktimit të infeksioneve të ndryshme seksuale. Kushti kryesor - që të ketë kohë për të bërë atë brenda dy orëve pas kontaktit.
  Por abuzimi me drogën është e pamundur, për shkak se përdorimi i zgjatur mund të shkaktojë efekte anësore të tilla si bakteriet e vaginës gungë. Ajo gjithashtu mund të përfshijnë kruarje dhe skuqje, skuqje të vogla.