Xhel vaginal Metrogyl

Metrogyl përket grupit të barnave që kanë protyvoprotozoynыm dhe aktivitetin antibakterial. Projektuar për përdorim në natyrë.

Drogës ka disa Produkt Metrogyl: xhel, tableta, krem, krem. Ajo ka një shkallë relativisht të lartë të veprimtarisë së organizmave anaerobe. Efektivisht lufton variacione që shkaktojnë vaginosis bakteriale.
Kjo drogës, si Metrogyl vaginale, organizmat aerobic është absolutisht e ndjeshme.

Veprim

Është për të rivendosur integritetin e 5-nitro përfshira në farmaceutike, proteina të transportit, të cilat përmbajnë patogjene qelizë-anaerobe. Restauruar nytrohruppa Metrohyla vaginale, si udhëzim tregohet fillon për të bashkëvepruar me ADN-në e qelizave patogjene, pengon kështu sintezën e acideve nukleike nga të cilat agjenti vdes.


Pas një injeksion të vetëm vnutrishnopihvovoho krem ​​vaginale Metrogyl në shumën prej 5 g nivelit maksimal të drogës në gjak vlen gruaja e tij arriti në 7-12 orë.
Xhel bioavailability formulimi më i lartë se tabletë, ka arritur aftësinë e lartë depërtimit të drogës në një këllëf të lëngshme. Prandaj është e nevojshme Efekti terapeutik i përdorimit të xhel vaginal Metrohyla arritur në përqendrime mjekësisë ulët që zvogëlon mundësinë e efekteve anësore.


Dëshmi

Treguesit kryesorë për të drogës Metrogyl xhel vaginal është vahynozы etiologji bakteriale, janë konfirmuar si rezultat i diagnostikës mikrobiologjike.

Kërkesë

Doza e rekomanduar aplikimi vetme prej 5 g, 1 përkatësisht aplikues, e cila është përmbajtur në një kuti me përgatitjen tub. Aplikoni vaginale Metrogyl xhel në mënyrë rigoroze sipas udhëzimeve në dispozicion në kuti. Bookmark xhel nga 2 herë në ditë. Kursi i rekomanduar i trajtimit - në mëngjes dhe në mbrëmje.


Gjatë trajtimit duhet të shmangin seksin, e cila zakonisht pengon një mjek i cili emëron ilaçe.

Side Efektet

Në qoftë se ju përdorni drogës herë pas here ka efekte anësore nga disa sisteme. Po, urogjenital mund të ketë cervicitin, vaginitis, djegie dhe kruarje në vaginë dhe vulvë, shfaqjen e shkarkimit të ndryshme, ënjtje e vulvë.
Nga organet e tretjes në gratë mund të përjetojnë një shije metalike dhe pamjen, si rezultat, u ul oreksin, dhe mund të shfaqet përzier dhe të vjella. Vërejtur shpesh përçarje e tretjes, si diarre ose kapsllëk.

Shumë gra gjatë drogës janë vërejtur dhimbje koke, marramendje.

Contraindication

Kundërindikimet të mëdha për të drogës Metrogyl vaginale specifikuara në manualin janë:


  • Rritja e ndjeshmërisë të drogës, si një e tërë dhe të komponentëve të tij individuale. Për të shmangur raste të tilla është e nevojshme për të përdorur ilaçe, lexoni me kujdes udhëzimet.

  • Në dispozicion në historinë e grave reaksion alergjik ndaj ilaçeve.  • Xhel vaginal Metrogyl në shtatzëni tanishme është përdorur vetëm për arsye shëndetësore, pas një vlerësimi të plotë të përfitimeve të ardhshme të nënës dhe rrezikun e mundshëm të fetusit.

    Ky medikament është lëshuar vetëm me recetë dhe duhet të përdoret vetëm për qëllimin që është krijuar.