Antibiotikët në shtojca inflamacion

Mitër tubat fallopiane dhe vezoret formë. Andeksyt (inflamacion i shtojca) është dy llojesh - një mënyrë dhe të dyanshëm. Inflamacion i njëanshëm - një inflamacion ose majtas ose djathtas shtojcë, mbulon bilaterale të dy anët e mitrës.
Ashtu si shumica e sëmundjeve, andeksyt shpesh duket për shkak të ndikimit mbi trupin e viruseve të ndryshme dhe bakteret. Në shumicën e rasteve fajtorët (70%), inflamacion janë viruse të tilla si gonococci dhe klamidia. Agjentët më pak infektive janë COCCI tjera (streptokokeve, Stafilokoket). Andeksyt gjithashtu mund të shkaktohet nga infeksione të tjera seksualisht të transmetueshme. Kjo është arsyeja pse zhvillimi i inflamacionit grave të trajtimit që lidhen direkt me llojin e virusit, që ka shkaktuar. Në përgjithësi, shtojca e trajtimit është duke marrë antibiotikë dhe qirinj.

Trajtimin e inflamacionit të antibiotikëve


Antibiotikët - metoda më e zakonshme dhe efektive e trajtimit për inflamacion i shtojca. Për fat të keq, një nga vitamina në këtë situatë është e nevojshme. Mjekun e rëndësishme për të gjetur antibiotikët që do dëme minimale për shëndetin e pacientit, është e nevojshme për të krijuar ilaçe që mund të shkaktojnë një reaksion alergjik në femra. Në trajtimin e shtojca antibiotikëve është gjithashtu e rëndësishme për të zgjedhur vendosur të drejtën e drogës, si në mënyrë efikase vepron në inflamacion. Mikrobet janë në gjendje për të marrë të përdoret për të antibiotikëve një markë, kështu që zgjedhja e trajtimit të një mjek duhet të trajtohen me kujdes.

Simptomet e inflamacion të
Trajtimi me antibiotikë vetëm cakton mjeku. Duhet të kontaktoni atë menjëherë pas shfaqjes së simptomave andeksyta. Shenjat e inflamacionit të në dukje nuk mund, dhe nganjëherë nuk ka simptoma fare. Megjithatë, në qoftë se simptomat janë ende të dukshme, ato kryesore janë:

 • dobësi e trupit, lodhje konstante;

 • menstruale parregullsi, dhimbje në rritje dhe përzgjedhje më të bollshme;

 • shkarkimit purulent vaginale;

 • dhimbje, inflamacion në gratë duket dhimbje të mprehtë të barkut, veçanërisht akut gjatë seksit.


 • Çfarë antibiotikët për të trajtuar inflamacion?


  Si për të trajtuar inflamacion? Antibiotikët - përgjigje e vërtetë për këtë pyetje. Antibiotikët shtojca prekur me virusin, në mënyrë më efektive në trajtim. Titulli i antibiotikëve për lehtësimin inflamacion i:

 • makrolide (azithromycin, erythromycin);

 • tetracyclines (Doksatsyklyn dhe tetracycline);

 • fluoroquinolones (Ofloxacin dhe të tjerët);

 • aminoglycosides (kanamycin, gentamicin);

 • lynkozamydы (Clindamycin);

 • penicilinat (ampicilin, oxacillin, ampioks);

 • nytroymydazolы (Metronidazole).


 • Çfarë antibiotikët specifike të libacioneve për inflamacion shtojca dhe zgjedh tyre mjekut doza, bazuar në shkallën e inflamacionit. Për shembull, në andeksyte akute caktuar kombinim të ndryshme të barnave (gentamicin me chloramphenicol, penicilinat dhe aminoglycosides, dhe chloramphenicol clindamycin, Lincomycin dhe clindamycin).
  Nëse ju dyshoni se ju mund të predatkov inflamacion, dhe nuk e di cilat antibiotikët për të pirë ose kur medikamente nuk zgjedhin për veten tuaj! Për të shmangur ndërlikimet në të gjitha çështjet që lidhen andeksyta nevojën urgjente për të aplikuar për të specialistëve. Trajtimi i gabuar ose jo me kohë të inflamacionit shpesh kërkon kirurgji.