Antibiotikët në Gjinekologjike në inflamacion

Kur inflamacion i organeve riprodhuese femra në gjinekologji përdorur gjerësisht antibiotikët, pasi ajo është një nga metodat më efektive të trajtimin e sëmundjeve inflamatore dhe infektive. Gjithashtu, antibiotikët e përdorur në gjinekologji, japin rezultate të mira, kur përdoren në fizioterapi.

Si antibiotikëve të përshkruara në proceset inflamatore në gjinekologjisë?


Në varësi të sëmundjeve gjinekologjike duhet të zgjedhin antibiotik drejtë dhe dozen, dhe pastaj trajtimi do të jetë i suksesshëm. Skema efektiv trajtim antibiotik përzgjedhja është si vijon:


 • Mirë testohen për rregullim ndjeshmëri në sëmundje specifike antibiotik, dhe atëherë mjeku do të bëjë destinacionin e duhur.

 • Nëse ndjeshmëria e patogjen nuk dihet, përdorni antibiotikët me një gamë të gjerë të aplikacioneve.

 • Trajtimi me antibiotikë është kryer jo më shumë se 7 ditë.

 • Duke pasur parasysh se antibiotikët janë në microflora e traktit gjenital, në gjinekologji emëruar e tyre me drogë antifungal.


 • Antibiotikët në qirinj
  Qirinj me një pjesë e antibiotikut, Gjinekologji shumë efektive anti-inflamator. Ata janë aplikimi lokale ose të përgjithshme, vaginale apo zorrës së trashë. Gjithashtu qirinj efektive antibacterial në sëmundjet infektive në gjinekologji. Antibiotikët janë lëshuar në formën e supozitorëve, supozitore, tableta vaginale dhe kapsula zakonisht caktuara përveç pilula që pacienti merr në - kështu që trajtimi është më e shpejtë duke vepruar në patogjene në të dy anët - në nivel lokal dhe përgjithësuar.

  Gjakderdhje Antibiotikët mitrës


  Mitrës gjakderdhje - një simptomë e sëmundjeve të ndryshme gjinekologjike, duke përfshirë inflamacion apo infeksion. Nëse gjakderdhja nuk është e tepruar, vetëm përshkruajnë antibiotikët për të eleminuar inflamacion apo infeksion, që shkakton gjakderdhje dhe janë simptomat gjatë trajtimit. Megjithatë, nëse gjakderdhje të fortë mitrës, atëherë antibiotikët janë të përshkruara në kombinim me agjentët Hemostatic.