Fijor gjirit - Trajtimi

Mastopatia - sëmundjet e gjirit femëror. . Arsyet për ndodhjen e saj është vendosur aktualisht në vendin e parë, ky çekuilibër hormonal, dhe shumë faktorë të tjerë, siç janë jeta parregullt seksuale, trashëgim, stresi, infeksionet, dietë paekuilibruar dhe kështu me radhë D. natyrën e ndryshimeve strukturore dallohen: përhapur dhe mastopathy nyjore.
Forma përhapur e mastitit gjithashtu ka disa varieteteve, në varësi të komponentit mbizotërues. Lloji kryesor i formës shpërndarë fijor është gji, me një rritje të theksuar anormale të indit lidhor, mund të jetë dominimi cistike apo zalozyste. Megjithatë, individualisht ata janë tepër të rralla dhe, si rregull, mastopathy fijor në praktikën mjekësore është konsideruar të jetë Fibrocystic dmth mastopathy me çrregullime të shumta strukturore të indeve, shpesh kërkon një trajtim urgjent. Në formën e gunga e mastitit vërejtur lokale, konsolidimin e kufizuar në mënyrë të qartë. Forma e mastitit luan një rol të rëndësishëm në zgjedhjen e trajtimit.


Mastopathy fijor: Si për të trajtuar?Skema trajtuar mastitë fibrocystic gjirit përfaqësuar nga metodat konservative, me të cilin është menduar drogë hormonal dhe jo-hormonale. Veprimi i tyre ka për qëllim trajtimin e simptomave dhe shkaku themelor i shfaqjes. Për qëllim të identifikimit dhe trajtimit të duhur të mastitit fijor duhet të kalojë një provim të plotë për të përcaktuar raportin e yndyrë, indeve të gjëndrave dhe lidhës dhe ashpërsia e sëmundjes.

Nëse sëmundja fijor gjirit ka foto akute të rënda klinike dhe gruaja nuk ka dhënë shumë bezdi, cilësia e kujdesit që ju mund të provoni mjetet juridike homeopatik, mjetet juridike popullore, reduktim të veçantë dietat në konsumin e kafe, çokollatë, kakao. Shto në ushqime dietë të lartë në fibra dhe vitamina.
Ironikisht, por shpesh shërohet mastopathy fijor ndihmon zgjedhjen e saktë të brendshme femrash.
Algoritmi për të trajtuar theksuar mastopathy fijor me vula të dukshme, sindromi dhimbje dhe shkarkimin nga dalë, është i hartuar vetëm mjek. Në këto raste, trajtim fijor mastitit bazuar në rregullimet hormonal bilancit dhe aktiviteteve të lidhura të tilla si mjetet juridike popullore, bimeve dhe kështu me radhë. D.

Ndryshe mastopathy fibrocystic në trajtimin formë gunga kirurgji praktikuar gjithnjë.