Pllakat e mastitë

Mastopatia - sëmundje të gjirit, e cila zakonisht ndodh në sfondin e çrregullimeve hormonale dhe faktorë të tjera të ngjashme.
Në varësi të Kauzës, formë, serioziteti dhe intensitetin e simptomave të dhimbshme metodat e ndryshme të trajtimit.
Trajtimi i fibro-cistike mastopathy që synon reduktimin e përhapjes së indeve fijor dhe resorption e cysts, në shumicën e rasteve, këto rezultate mund të pritet nga tableta krahasohen saktë.

Çfarë duhet të pini me pilula mastitë?I gjithë spektri i agjentëve Inflamacioni i gjirit përdorur ndarë konvencionalisht në dy lloje: drogës hormonale dhe jo-hormonale.

Trajtimi hormonal ka për qëllim rregullimin e ndryshimeve ciklike në gratë për të rivendosur ekuilibrin hormonal. Të gjitha specialist mjekësi hormonal duhet të zgjidhet në bazë të rezultateve të testeve. Më shpesh, kur mastitit përshkruajnë pilula kontraceptive përmbajnë progestins dhe substancave të tjera që pengojnë punën e hypothalamus.
Sot, shumë mjekë praktikuar me sukses trajtimin e produkteve kimike mastitit fito që janë ndër mjetet jo-hormonale. Këtu janë disa shembuj të ato më të zakonshmet.


  • Tabelat e Inflamacioni i gjirit Mamoklam. Mamoklam - drogës, e cila përfshin leshterik ekstrakt. Për shkak të pronave të saj unike të tableta Inflamacioni i gjirit Mamoklam normalyzuyu ciklit menstrual, të zvogëlojë dhimbje, shkaku regresit e cysts formuar.

  • Tabelat e Inflamacioni i gjirit Yndynol. Yndynol edhe në mesin e mjeteve juridike bimor e bëra nga komponentët e familjes cruciferous. Tableta Yndynol përdoret në shumë sëmundje gjinekologjike, duke përfshirë edhe nga mastitë.

  • Themeluar edhe Mastodinon pilula mastitë. Veprimi homeopatik ilaç i cili ka për qëllim për të rivendosur ekuilibrin hormonal.