Stella e mastitë

Stella drogës e mastitit - një shtojce dietetike, në gjendje për të normalizuar nivelet e hormoneve dhe sidomos estrogjenit. Ajo është e përbërë nga vetëm ekstrakte bimore direkt nuk përmban hormone.
Stella - efektet farmakologjike
Sipas udhëzimeve nga Stella mastitë zvogëlon rrezikun e sëmundjeve të gjirit hormon-varur dhe organe gjenitale. Dhe prania e kësaj patologjie në pacientët që marrin drogën në mënyrë efektive redukton simptomet.
Stella nga mastitë jo vetëm stabilizon nivelet e estrogjenit, por gjithashtu ka efekte anti-kancer. Që pengon transformimin malinje e qelizave. Përveç kësaj, komponentet kontribuar në vdekjen e qelizave precancerous Stella. Mënyra Taki, drogës është një mjet i mirë për parandalimin e kancerit të sistemit riprodhues.

Përbërja kurë mastitit Stella janë ekstrakte:

  • bimët cruciferous;

  • soje;

  • çaj jeshil.


  • Me këto komponente të drogës të padëmshme. Por, gratë shtatzëna dhe nënat gji nuk duhet të përdorin këtë drogë. Së pari, nuk ka dëshmi dhe hulumtim mbi zbatimin e Stella në këtë kategori të grave. Dhe së dyti, çdo mosbalancim të hormoneve në periudhën mund të ndikojë negativisht në shëndetin e fëmijës.

    Si për të marrë drogë Stella?


    Kapsula Stella përdorura në mastitit, ndarë nga ngjyra në tri pjesë. Kjo verdhë, të gjelbër dhe të kuqe kapsula. Kjo ndarje është e domosdoshme për marrjen e komponentëve të veçanta për të shmangur thithjen e dobët të drogës. Merrni drogës duhet të jetë tri herë në ditë me ushqim. Kështu me çdo kapsula vakt duhet të jetë një ngjyrë të ndryshme.

    Trajtimi i Inflamacioni i gjirit Stella duhet të zgjasë të paktën një muaj, por jo më shumë se tre muaj normë të vazhdueshëm.