Mastodinon me mastitë

Kur Inflamacioni i gjirit është një shtim beninje e indit të gjirit nën ndikimin e estrogjenit të tepërta dhe mangësi progesterone. Por jo gjithmonë në fazat fillestare të një gruaje menjëherë përshkruajnë terapi hormon, shpesh mbështeten në mjetet juridike bimor ose mjeteve juridike homeopatik, të cilat përfshijnë Mastodinon.

Trajtimi i Inflamacioni i gjirit MastodinonShumë gra të shqetësuar në lidhje me nëse Mastodinon ndihmon me mastitë, si një ilaçe mjekësi homeopatik janë në hollime shumë të lartë dhe në mënyrë të pavarur të ndikojnë trupi nuk mund. Por ata të stimuluar trupin në një drejtim të caktuar, ai ka filluar të shërohet.

Indikacionet dhe Kundërindikimet për qëllim Mastodinon


Mastodinon përshkruar jo vetëm për mastitit (kryesisht Fibrocystic), por me çrregullime të tjera hormonale tek gratë (parregullsi menstruale, varfëri, sindromi premenstrual me dhimbje dhe ënjtje të gjirit).
Kundërindikimet me emërimin Mastodinon:

 • shtatzënisë;

 • gji;

 • mosha 12 vjet;

 • alkoolizmi;

 • hypersensitivity tek ndonjë përbërës të medikamentit.


 • Para se të drogës është efekte shumë të rralla mundshme anësore:


 • të përzier;

 • të vjella;

 • dhimbje koke;

 • shtim në peshë;

 • ekzemë;

 • fytyre;

 • agjitacion psikomotorike të tij.


 • Si për të marrë Mastodinon me mastitë?


  Mastite homeopatik ilaç Mastodinon prodhuar në formën e pikave dhe tableta. Tabelat e Inflamacioni i gjirit Mastodinon merret në mëngjes dhe në mbrëmje për 3 muaj (jo më pak se 6 javë). Gjithashtu, dy herë në ditë të marrë një rënie e mastopathy Mastodinon - 30 pika, të cilat mund të holluar me ujë. Bie në të shkundur para përdorimit dhe duke përdorur ujë apo lëng tjetër, ata duhet të përziej atë mirë.