Vaj i mastitë

Në trajtimin e sëmundjeve të tilla si sëmundja e gjirit në femra, metodës të rëndësishme të integruar. Përveç ilaçeve, në kuadër të nevojës aktuale për të prodhuar dhe terapia aktuale. Me mjete të përdorura nga jashtë, përfshijnë ointments dhe krem ​​nga mastitë. Këto barna janë të vendosura direkt në gjoks dhe të veprojnë në nivel lokal, duke hequr dhimbje, ënjtje, duke dhënë ushqyesve kancerit indeve.

Doktor i Inflamacioni i gjirit vaj


Një mjet popullor për të lehtësuar simptomat e mastitit bazohen vaj vaj Dr. palme. Krem janë ekstrakte të bimëve mjekësore: bagëti, Sophora japoneze, nohtkov. Gjithashtu shtoi Lekar natyrore dylli dhe vitamina antioxidant A dhe E.

Mjeku vënë vaj të parfumuar mbi gjoks lëviz jashtë në një rreth disa herë në ditë. Mjet heq shenjat e mastitit të tilla si dhimbje dhe shkarkimin nga gji. Krem është efektive në shumicën e lezioneve të gjirit me kursin dashamirëse.

Vaj Prozhestozhel e mastitë


Prozhestozhel medikament vjen në formën e një xheli melhem dhe per trajtimin e mastitë. Substanca aktive e fondeve - progesterone hormon, i cili është në nivel vendor privon një grua nga simptomat mastalhyy që lidhen me luhatjet hormonale. Që kjo do të thotë hormon, mastitit tilla vaj në gratë duhet të aplikohet vetëm me recetë në doza jo më të lartë se e propozuara 5 gram vaj të përditshme, e ndarë në dy përdorim, në mëngjes dhe në mbrëmje.


Duhet të theksohet se përdorimi i vajrave duhet të bihet dakord me mjekun tuaj. Nëse ka shenja të transformimit malinj të mastitit, përdorimi i fondeve lokale është rreptësisht e ndaluar.
Që nga reagimet e mundshme ndaj përbërësve të veçanta që e bëjnë përgatitjet e nevojshme për të përparuar për të testuar për alergji.