Trajtimi i Inflamacioni i gjirit fijor katranit thupër

Mastopatia - një rritje e jashtëzakonshme beninje e indeve në gji. Me përhapja e mastitë fibroze janë ind fibroze lidhës në formën e nodules dhe consolidations brenda gjëndrës. Arsyet kryesore mastopatiy përfshijnë pabarazitë hormonal Në gratë, çrregullime funksionale e sistemit nervor, mëlçisë, tiroide, lëndime dhe inflamacion të gjirit (mastitë). Faktorët e mastopatiy shoqëruese përfshijnë pirjen e duhanit, aborte të shpeshta, konsumin e alkoolit, të brendshme shumë të ngushtë.

Metodat tradicionale të trajtimit të mastitë
Mjetet juridike popullore për gjirit përdoret vetëm në fazat e hershme dhe me monitorimin e rregullt nga ana e një mjeku për sëmundje. Një metodë e zakonshme është trajtimi të popullarizuara të katranit mastitit thupër. Tar nuk është vetëm anti-inflamator pronave dhe antiseptik, por erë karakteristike. Sepse jo çdo grua do të bien dakord për të përdorur tar thupër me mastitë nëse jo në një trajtim i tillë ka marrë komente të mira për efektin e.

Megjithatë, përpara se të filloni trajtimin kombëtar të mastitit, duhet të dinë se një katran nuk mund ta kuruar atë. Mjekësisë tradicionale nuk jep recetave një trajtim të besueshëm të mastitit, por mund të përmirësojë shëndetin e femrave. Përdorimi i saj në Inflamacioni i gjirit thupër katranit gjetur për të dy lokale dhe për trajtim të përgjithshëm.
Katranin thupër - receta me mastitë
Për trajtimin e përgjithshëm të Inflamacioni i gjirit katranit përdoret si një pije. Për këtë gjysmë shtëpi filxhan qumësht shtoni 3 pika e katranit. Pini:


  • 3 herë në ditë për 3 ditë;

  • 4 deri në 6 ditë tashmë përdorin 5 pika e katran;

  • nga 7 në 9 ditë - Tashmë shtatë pika;

  • pastaj të bëjë një pushim për 10 ditë.


  • Pastaj të përsëritur kurs, duke filluar me 7 pika të katranit dhe gradualisht të zvogëlojë dozën në mënyrë të kundërt, ashtu si ajo u rrit.
    Për trajtimin aktuale e mastitit katranit është përdorur më rrallë. Shpesh ajo është përdorur për trajtimin e integruar të sëmundjeve të tjera të gjirit, veçanërisht në lezione inflamatore të lëkurës, për shembull, aplikoni një vë llapë e qepëve pjekur me zift.

    Përveç aplikimit lokal dhe të përgjithshëm të gruas mjekësisë tradicionale rekomandohet një dietë të ekuilibruar, i pasur në elementët gjurmë dhe vitamina. Kundërindikimet për përdorimin e katranit - është një reaksion alergjik në të, si të përgjithshme dhe lokale.