Kurë Inflamacioni i gjirit

Mastopatia - një sëmundje mjaft e zakonshme e grave, e cila ishte e varur nga mosha e gruas. Kur Inflamacioni i gjirit është i gjirit degjenerimi indeve që shkakton tumoret beninje.
Sot ne e dimë shumë barnave për mastitë. Por vetëm të kualifikuar, pasi shqyrtimi i kujdesshëm i gjinjve mund të kenë nevojë për të zgjedhur ilaçe të drejtë në mastitë.

Çfarë droga duhet të trajtohet mastopathy?


Varësisht nga faza e sëmundjes dhe janë caktuar droga të caktuara. Konsideroni kurë më popullore dhe efektive për mastitë.

Droga Nonhormonal:

 • Vitaminat (A, E, B) dhe jod-përmbajnë droga.

 • Droga anti-inflamator - redukuar inflamimin dhe ënjtje e gjinjve.

 • Sedatives (Mbledhja Soothing, motherwort, Valerian kastë, peonies).

 • Homeopati (Remens, Mastodinon, Mastyol, Mastopol) - eliminojnë simptomat e pakëndshme dhe për të përmirësuar shëndetin e përgjithshëm.

 • Phytotherapy (Gras, yarrow, Wort, horsetail, hithër Shën Gjonit, etj.) - Ndihmë normalizuar metabolizmin dhe për të forcuar sistemin imunitar në përgjithësi.

 • Diuretics butë - reduktuar ënjtje.


 • Droga hormonale:

 • Kontraceptive oral (Jeanine, Marvelon). Droga që synojnë normalizimin e niveleve hormonale.

 • Hestohenы (Prozhestozhel, Duphaston, Utrozhestan etj). Medicines nga progesterone, muffles dhimbshme.

 • Droga që zvogëlojnë sintezën e Hormoni (Parloded).

 • Antiestrogjenet (Tamoxifen, Froleston). Norma e përdorur për disa muaj.

 • Androgens (Methyltestosterone, Danazol). Themel të drogës - hormoneve seksuale mashkullore, kanë një numër të efekteve anësore, të emëruar kështu në format komplekse të mastitit.

 • Antohonisty (Zoladex) - provokojë menopauzë artificiale.


 • Droga hormonale përshkruara nga mjeku në bazë të studimit të statusit hormonal të gruas. Vetë-trajtim mund të çojë në pasoja të pariparueshme.
  Por kjo duhet të kuptohet se trajtimi i barnave Inflamacioni i gjirit - nuk është një ilaç. Ajo duhet të jetë më e pjesa tjetër, të shmangur lëndimit gjirit, ndiqni dietën dhe përndryshe të forcuar sistemin imunitar. Lista e shërim mastitë nuk do të japë rezultatin e pritur, nëse nuk ka një ndryshim cilësor të gruas jetesës. Vetëm një qasje gjithëpërfshirëse mund të siguruar shërimin e plotë të trupit të femrës.