Klamyn me mastitë

Klamyn është patentuar mjet për parandalimin e kancerit. Ajo përgjithësisht caktuar për ata pacientë të cilët bien në grupin e rritjen e rrezikut të këtyre sëmundjeve. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se drogës Klamyn - nje shtojce dietetike. Mjekësi Klamyn nuk është e rekomanduar si monoterapi.

Klamyn me mastitë


Rezultatet treguan se Klamyn ofron një efekt terapeutik kur administrohet në pacientët që vuajnë nga mastopathy shpërndarë fibrocystic. Sëmundja manifestohet si tumoreve beninje. Ajo është shumë e zakonshme në gratë.

Klamyn bërë në Rusi me leshterik ekstrakt. Avantazhi kryesor është efekti i tij tonik dhe trupi mbushje femra me jod, kalcium dhe kalium. Gjithashtu, ai përmban shumë minerale, acide yndyrore polyunsaturated. Sipas ekspertëve, Klamyn e dobishme në trajtimin e mastitë qe rivendos ciklit menstrual, e cila nuk është gjithmonë i rregullt në këtë sëmundje, rrit kapacitetin adaptive e trupit femër, ul rrezikun e kancerit te gjirit. Klamyn tregon trupin e estrogjenit të tepërta.

Klamyn - contraindications


Contraindication kryesor për marrjen e Klamyna është hyperthyroidism, pra formimin sindromi në trupin e hormoneve të tepërta tiroide. Ju gjithashtu nuk mund të marrë Klamyn ato gra që nuk mund të tolerojë jod dhe prodhimet e detit, si mund të ketë një reaksion alergjik.

Klamyn - Udhëzime për përdorim


Klamyn me mastitë të mjaftueshme për të përdorur një tabletë dy apo tre herë në ditë. Nëse efekti është i pamjaftueshëm, le të rritet doza në gjashtë tableta në ditë. Pranimi Sigurisht Klamyna duhet të jetë të paktën tre, por jo më shumë se gjashtë muaj. Ekspertët rekomandojnë kurse të rregullta të përsëritur të Klamyna.