Vaj kamfuri me mastitë

Vaj kamfuri është përdorur gjerësisht në mjekësi për Sëmundjet e ndryshme. Shumë gra dhe ajo ndihmon me mastitë.
Shpesh zhvillon pasi abortet gjirit përjetuar stres apo trauma. Gratë e gjirit - organ shumë të ndjeshëm. Mastopatia mund të shqetësojnë dhimbje gjoksi, vula në gjëndrrat e qumështit. Sigurisht, përpara se të filloni trajtimin, ju duhet të jetë i sigurt diagnoza. Ju duhet të bëni të sigurtë që nuk ka procese të kancerit të gjirit dhe sëmundje është e mirë. Dhe në qoftë se ajo vetëm gjirit - aplikimi i naftës kamfuri është shumë efektive.

Vaj kamfuri duhet të përdoret për të gjirit, duke shkaktuar lëkurë të thatë, të pastër. Rub duhet të lehtë të rrethit. Për të kryer këtë procedurë është më e mirë gjatë natës, ajo nuk ishte e nevojshme për të larë off naftës.

Vaj kamfuri - përdoret në mastitë


Një mënyrë aplikimi duket si ky:

 • Shuma e barabartë e naftës kamfor alkoolit dhe përzierje.

 • Përzierje është pak më e ngrohtë dhe thith atë të pastër, palosur në disa shtresa të napë.

 • Paketa vënë në gjoksin tuaj dhe për të mbajtur natën.

 • Ju mund të përfundojë leckë e tyre të lartë pambuku për të mbajtur mirë.


 • Në paketat e përzierje kamfor-alkool efektive masazh të lehta vajra pak të ngrohtë që të bëni pas një dush para shtrat.

  Vaj kamfuri në mastitë - mendimi i mjekëve dhe pacientëve


  Mos kini frikë pasoja negative, vaj kamfuri është përdorur dhe kur gji. Efekti është i njohur nga përdorimi i tij me kalimin e kohës. Trajtimi i vajrave kamfor Inflamacioni i gjirit nuk e mohojnë edhe mjekët e mjekësisë tradicionale, të cilat shpesh janë skeptik për përdorimin e recetave tradicionale.
  Ka reagime gratë në lidhje me trajtimin e vajrave mastitit kamfor kryesisht vetëm pozitive. Një gjë që ne nuk duhet të harrojmë se çdo mjet për përdorim të jashtëm në lëkurë mund të prodhojë efekte anësore. Mundësisht para se të aplikoni vaj kamfor në gjoksin e tij të përpiqen të përdorin atë në një zonë të vogël të lëkurës, si reaksione alergjike herë pas here në vaj kamfor. Nëse do të kishte duhen shmangur shenjat e acarim nga ky trajtim.