Ushqimi për mastopathy fibrocystic

Sëmundje të tilla si gji, që përfaqësojnë një gamë të ndryshimeve që ndodhin në gji, dhe është e shoqëruar me formimin e tumoreve beninje, shpesh gjendet në gratë. Megjithatë, karakteristikat e tij kryesore është që të rrisë volumin e gjinjve dhe pamjen e dhimbjes.
Si duhet të hani me mastitë fibrocystic?
Procesi i trajtimin e kësaj sëmundje kohë të mjaftueshme. Vëmendje e veçantë mastitit Fibrocystic dietë paguajnë. Shumica e mjekëve janë dakord që të lehtësojnë sëmundja lejon ndryshuar dietën e grave.

Po, dieting gjatë mastitit, ju duhet të ndiqni këto rregulla:

  • Në mënyrë dramatike të reduktuar përqendrimin e yndyrave në ushqim. Gjatë hulumtimit ishte një korrelacion direkt midis incidencën e sëmundjes dhe përqendrimin e yndyrë në dietë, ato gra që gjithmonë të përdoren ushqime të lartë kalori - shpesh të ekspozuar ndaj sëmundjes.

  • Hani më shumë ushqime që përmbajnë fibër, veçanërisht drithëra dhe fasule. Ky fibër redukton stimulim hormonal e gjirit, optimizuar sintezën e estrogjenit në trup.

  • Për të rritur volumin në dietë e ushqimeve që përmbajnë vitamina B dhe A, C, që është


  • Si për yndyrna, subjekt i dietës në trajtimin e mastitit gjirit, ju duhet të preferoni yndyrna vegjetale. Kjo do të mbështesë nivelin e kërkuar të përqendrimit të Hormoni në gjak.
    Çfarë më mirë për të dhënë në këtë sëmundje?
    Shumë mjekë për dietë me mastitë fijor, rekomandojnë plotësisht braktisin përdorimin e kripës. Shpjegojë faktin se ai mban lëngjeve në trup, duke çuar në ënjtje e gjinjve. Nëse eliminuar plotësisht ajo dështon, ajo duhet të jetë i kufizuar në 7 gram në ditë.