Bromkamfora në mastitë - Udhëzimet

Beninje sëmundje tumor alveole, kanalet dhe indet dhjamor gjirit - gji përcaktohet kështu. Statistikisht, kjo diagnozë është më e zakonshme në mesin e komplikacioneve të lidhura me kancerin e gjirit. Mënyrat për të kapërcyer këtë sëmundje shumë në mesin e tyre theksojnë përdorimin e bromkamfory.

Bromkamfora me mastitë


Mastopatia është dështimi e natyrshme në nivelet e hormoneve. Prandaj, për të eliminuar atë, ju duhet të rregulloj hormonet rinore. Në këtë dhe ndihmë bromkamfora. Në bromkamfory drogës me mastitë, udhëzimi thotë kjo - drogat sintetike kombinuar, komponenti kryesor aktiv i cili është kamfor bromystaya. Ajo ka një efekt qetësues në tru dhe redukton ankth në përgjithësi. Për të kaluar kursin e trajtimit me tableta bromkamfora, udhëzime rekomanduar dozë 1-2 tableta në varësi ndjenjat dhimbje, 2-3 herë në ditë për pluhur - 150-500 mg vetëm 2-3 herë në ditë.

Pllakat bromkamfora për të ndaluar prodhimin e qumeshtit


Gjirit, së bashku me lactostasis, shpesh rezultat i një përpjekje drastike për të ia ndau gjinin. Nëse është e nevojshme që të ndërpresë prodhimin e qumeshtit për shkak të rrethanave, mjekët gjithashtu këshilluar që të fillojë të marrë bromkamfory. Lidhur bromkamfora dozim të ndaluar udhëzimet laktacionit rekomandojnë marrjen e dy pllaka pas ngrënies 2-3 herë në ditë.
Gratë Mendimi
Në përgjithësi, bromkamfory pranimi me reagime Inflamacioni i gjirit nga gratë janë vetëm pozitive. Ky medikament ndihmon jo vetëm për të përballuar me kusht dhimbshme zemrat, por gjithashtu ka një efekt i dobishëm qetësues në gjithë trupin. Megjithatë, si para se të marrë ndonjë ilaç, konsultohuni me mjekun tuaj.