Lythat gjera

Një manifestim opsion i sifilisit mesme në burrat dhe gratë mund të jenë të lythat gjera. Me pamjen e tyre se ata nuk ndryshojnë shumë nga gjenitale shkaktuar nga virusi lyth njeriut. Megjithatë, paraqesin një rrezik për të tjerët, si lythat gjera sipërfaqe grumbulluar një numër të madh të Treponema zbehtë - agjent shkaktar. Prandaj, për të dalluar lythat gjera vuri në themel të rëndësishëm.

Lythat gjera - pamja dhe vendndodhja e shfaqjes në burrat dhe gratëLythat gjerë në madhësinë dhe formën ngjajnë lulelakër florets ndritshme ngjyrë të kuqe ose vjollcë me një nuancë kaltërosh në këmbë të gjerë. Kjo ndërtuar-up paraprin shfaqjen e flluska në sipërfaqe të lëkurës ose mukozës membranat, të cilat rriten dhe janë të ndërlidhur, duke arritur një diametër prej disa centimetra. Për rritjen janë të favorshme në zonat me pip mirë lagësht. Shpesh kjo organe gjenitale të jashtme, folds inguinale dhe mezhъyahodychnыe mund të ndodhë edhe në sqetull. Arsimimi në anus ngatërrohet me simptomat e hemorroide. Lythat gjerë sifilizi veshura lulëzim bardha dhe për të prodhuar lëng i lëngshëm, në të cilën një numër i madh treponem, kështu që prek këto vende person i shëndetshëm është jashtëzakonisht e rrezikshme.


Trajtimi dhe parandalimi i lythat gjeraLythat të gjerë si një simptomë e sifilisit, nuk është gjithmonë dhe pikë e rëndësishme për diagnozë të saktë është aftësia për të dalluar mjekun vuri në dukje lythat gjerë. Formacionet e trajtimit është që të kalojnë nëpër terapi për të eliminuar patogjen. Përgatitjet dhe dozë të caktuar specialist me kontrollin e mëvonshëm të procesit të shërimit.
Si një masë paraprake ne mund të rekomandojë maturi nga seksi rastësor, përdorimin e kondomit dhe higjienën personale.