Lythat në vaginë

Identifikimi lythat gjenitale gjinekolog në vaginë e grave - një rast jo vetëm. Vogël Arsim apo formë leaflike kon që përfaqëson një zgjerimin e shtresës sipërfaqësore të qelizave që mund të rritet deri në 3 centimetra. Sëmundje fajtori ka qenë prej kohësh përcaktuar - një virus papillomatosis njerëzore. Përhapja nëpërmjet kontaktit (duke përfshirë kontaktet e marrëdhënie) infektimit me virus shpesh jetojnë të fshehura në trup. Duke ulur manifeston sëmundje imunitar.

Trajtimi i lythat vaginale


Të gjitha trajtimet në zbulimin e lythat në vaginë, pavarësisht nga vendndodhja (ata janë në hyrje të vaginës ose brenda), reduktohet në heqjen mekanike të rritje.
Si një metodë e zgjedhjes të përdorur:

 • Efekti i lazer.

 • Efektet e temperatura të ulëta (cryotherapy).

 • Moxibustion (thermocoagulation). Ajo mund të jetë në formë të ndikimit Elektro ose rrezatimi frekuencë të lartë.

 • Koagulimit kimike (shkatërrimi ndikimi destruktiv i reaksioneve kimike).


 • Metoda specifike rekomandohet gjinekologun pas shqyrtimit të pacientit, analizën dhe shpjegimin e të gjitha tiparet e një manipulimi grua.

  Nevoja për të trajtuar lythat vaginale • Shtyrë nga papillomatosis instalohet virusi komunikimit njerëzor me shfaqjen e kancerit të mitrës dhe kancerit të gjirit.

 • Lythat vaginale të shkaktojë parehati.

 • Lythat brenda vaginës duke shkaktuar vështirësi dhe madje edhe pamundësinë e marrëdhënieve.


 • Përdorimi i prezervativëve dhe barnave që forcojnë statusin imunitar të organizmit, është e këshillueshme për të parandaluar mundësinë e kontraktimit të virusit dhe sëmundje.