Lythat gjenital - Trajtimi

Lythat gjenital - një sëmundje transmetohet nëpërmjet kontaktit seksual. Në mukozën e mitrës, në hyrje të vaginës, anal, ijë, perineum duket rriten shumta. Ata janë pa dhimbje, mund të arrijë deri në 1 cm, diametra të ndryshme prej 1-10 mm, janë vetëm apo grup.
Etiologji e sëmundjes
Lythat gjenital shkaktohet nga virusi lyth njeriut. Aktualisht, përshkroi më shumë se 20 lloje të virusit. Disa prej tyre janë ONKOGJENIKË (1618 lloje). Shumica e lythat gjenitale janë të shkaktuara nga viruset llojet e 6 dhe të 11. Ata janë rrezik të ulët onkogjenik.

Kronike, sëmundje të vështira ndodh, p.sh. diabeti apo hronosepsys, krijon shfaqjen e të drejtave të papilomat. Pavarësisht rrjedhës më dashamirëse për trupin e femrës janë lythat gjenitale kërcënim shtesë. Sa herë që një grua është duke planifikuar që të bëhet nënë. Gjatë shtatzënisë, kur trupi është në ndryshim, ndryshon statusin imunitar, sëmundja është agresive. Lythat, e cila fillimisht përfaqësonte një rritje delikate pa dhimbje të fillojnë të rriten, trash, numri i tyre rritet. Ata mund të shkrihen me njëri-tjetrin. Ajo gjithashtu mund të sinjal ulur imunitetin.

Në momentin e lindjes, kur fëmija kalon nëpër kanalin e lindjes, ajo mund të gëlltisë lëng amniotik me material që përmban virusi lyth njeriut. Ka infeksion i tij. Në të ardhmen mund të zhvillojnë sëmundje të tilla si laryngeal papillomatosis. Është e vështirë ndodh në foshnjat dhe të vështirë për të trajtuar. Prandaj është e nevojshme për të kryer para-trajtimin e lythat gjenitale.

Si për të trajtuar lythat gjenitale?


Terapi përfshin jo vetëm trajtimin lokal të lythat gjenitale të mitrës, vulvë (buzë të papastra), dhe sferën intime. Zgjedhja e barnave për trajtimin e lythat gjenitale tani është e gjerë me përjashtim të barnave antivirale drejtpërdrejta përdorur drogë me një veprim të djegurit (Podofyllotoksyn, Imikvimod), trajtimi kirurgjikale, electrocoagulation, cryodestruction. Një efekt shtese ne trajtimin e lythat gjenitale mund të japë mjete Perdorimi folklorikë, duke përfshirë edhe si terapi.

A nuk e besoj se për një herë ju yzlechytes e lythat gjenitale. Infeksioni Papyllomatoznaya mund të qëndrojnë në trup të gjatë, jo duke e paraqitur veten. Në rrethana të caktuara sëmundja recurs. Prandaj, ju duhet qasje trajtimin e lythat gjenitale.