Si të vonojë fillimin e menopauzës

Menopauza - është një koncept për të cilën më parë e preferuar të injorojë, duke e konsideruar këtë gjendje si diçka të turpshme dhe gratë kufizuar. Sot seksit të drejtë të diskutojnë publikisht problemin e si të vonojë fillimin e menopauzës, sepse unë dua aq kohë sa të jetë e mundur për të qëndruar të rinj dhe të bukur. Por a është e mundur që të kthehet prapa orën pak dhe ngadalësojnë procesin e plakjes natyrore?

Si për të lëvizur menopauzë?Për të bërë çdo masë efektive nuk kanë nevojë të presin për fillimin e menopauzës, zahruznuvshy një shqetësimet e përditshme. Ne duhet të ndalet dhe të mendojë pak për veten. Rregullat themelore të se si të vonojë menopauzës janë: • Zhdukja e zakone të këqija, të tilla si alkooli, duhani, droga dhe më shumë. Kjo do të bëjë të mundur për të ruajtur rezervat ovarian.

 • A nuk merrni dieta shumë të rrepta të përfshira, sepse yndyra nuk mund të prodhojë hormonet e mjaftueshme.

 • Problemi, ju mund të shtyjë menopauza mund të eliminohen, të mësuar me vetë-kënaqësi dhe kënaqësi nga të gjitha që ju rrethon. Kushtojnë kohë vetë, të afërmit e tyre, hobi dhe gjëra të tjera të mira.

 • Që ushtrim është më mirë që të preferoni joga, pasi ajo trajnon të dy trupit dhe mendjes. Një meditim shumë efektive që synojnë rritjen e energjisë seksuale. • Ju mund të shtyjë fillimin e menopauzës përdorimin e drogës?  Nganjëherë gratë duan të gjejnë mënyra më e lehtë për të vonojë fillimin e kësaj periudhe të jetës. Shpesh, për këtë qëllim, medikamente të ndryshme. Në këtë rast, zgjedhja nuk duhet të jetë spontane dhe e pavarur. Pyetni pyetje, mund të shtyjë mënyra menopauzë ilaçe, një gjinekolog. Shanset janë që ju do të emërojë hormonet, kontraceptive me dozë të ulët. Ju duhet të jenë të vetëdijshëm se disa medikamente mund të shkaktojnë shëndetit të sëmurë, siç kanë contraindications shumta.


  Ju mund të shtyjë menopauzë mënyra popullore?  Njerëzit derrkuc bankare nuk është "marrë" për t'u kthyer mbrapsht orën duke iu referuar vetëm për të ushqyer siç duhet dhe plotësisht. Mishi duhet të ndryshojë në peshk hani produktet e qumështit me yndyrë të ulët, ushqim deti dashuri dhe të kujdeset për konsum të vazhdueshme të vitaminave dhe mineraleve.
  Për fat të keq, madje edhe një mënyrë jetese të shëndetshme dhe dietë e duhur nuk do të ndihmojë të parandaluar fillimin e menopauzës. Por ilaçet tradicionale me sukses të përballen me lehtësimin e simptomave, dhe ata do të jenë të dobishme për ju më vonë.