Remens në menopauzë

Gjatë hyrjes së grave në menopauzë ka nevojë për të barnave që janë projektuar për të korrigjuar ndryshimet ndodhin në trupin e një gruaje. Këto barna përfshijnë remens. Ai është një prodhim austriak i barnave homeopatik përdorura nga gratë gjatë menopauzës.

Bie remens në kulm: drogës


Drops është një lëng i qartë i pangjyrë me një ngjyrë të lehtë të verdhë dhe të ketë erë shumë të veçantë. Struktura remensa përfshin:

 • pylokarpus;

 • kystevydnaya tsymitsyfuha;

 • Sepje sekret kanceri;

 • sanhvinariya kanadeze;

 • Snake helm surukuku.


 • Si mbushes i medikamentit eshte etanol (43%).
  Si remens përbëhet nga komponentët e bimëve, pastaj pas kohe zgjidhje pomutnity mund erë apo të bëhen jo aq të mprehta. Megjithatë, të gjitha pronat e dobishme e mjetit me dyqane.
  Remens në formën e pikat ka një jetë më të gjatë raft krahasim me pilula, pika mbeten 5 vjet, pilula - vetëm tre vjet.

  Remens: doza


  Në remens menopauzës në formën e pikat emërojë dhjetë pika tri herë në ditë. Nëse gjendja e gruas ishte përmirësuar në mënyrë të qëndrueshme gjatë disa ditë, doza mund të reduktohet në dy herë në ditë.
  Sulmi menopauza e hershme apo në situata ku ju duhet të dobësojë manifestimin e simptomave mund të përdorë 8-10 pika remens në të njëjtën kohë çdo orë. Megjithatë, gjatë ditës ju mund të merrni një jo drogë më shumë se tetë herë në ditë. Në përmirësimin e gjendjes duhet të kthehet në dozimin normale (tri herë në ditë për dhjetë pika).

  Remensa bie holluar në një lugë gjelle me ujë, të marra gojarisht, por duhet të mbajë para se të gllabërim pika në gojë për 20 sekonda.

  Sa kohë mund të të marrë remens?


  Trajtim të plotë remensom është gjashtë muaj. Megjithatë, në çdo rast individual, mjeku mund të rregullojë gjatësinë e trajtimit në të madh dhe në anën e më të vogla.
  Format e ndryshme të pikave të prodhimit (2050100 ml) mund të zgjidhni të drogës më të përshtatshme në përputhje me recetë.

  Remens: contraindications dhe efektet anësore


  Ashtu si çdo ilaç me pika remens kanë contraindications. Hypersensitivity për komponentët individuale të drogës është bazë për aplikimin përfundimin remensa. Në disa raste, është e mundur jargëzim rritur. Megjithatë, raste të tilla janë të rralla.
  Nuk janë analoge remensa: tsyklodinon, klymaksan, Knott. Megjithatë, efikasiteti i saj është shumë ata të humbasin remensu.
  Remens drogës është një droge efektive që promovon korrigjimin e gjendjes emocionale të grave që me sukses lufton Tides, hyperhidrosis (djersitje të tepërt gjatë menopauzës), sulmet rrahje zemre, luhatjet në presionin e gjakut. Remens mund të parandaluar të fituar peshë në menopauzë dhe ul rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare.

  Menopauza është një gjendje e trupit të femrës, kur ka një ndryshim në nivelet e hormoneve. Në këtë rast, në mënyrë për të balancuar sistemin vezoret e hypothalamic-hipofizë-rënie remens japin efekt më të shpejtë terapeutik që zgjat për një kohë të gjatë. Prandaj, mjekët moderne gjithnjë e përshkruajnë atë remens gratë që hynin menopauzë dhe kërkojnë terapi mirëmbajtjes.