Angelica drogës në menopauzë

Gjatë trupi plakjes femra fillon menopauza, i shoqëruar nga shumë simptoma dhe parehati. Sigurisht, jo të gjitha gratë duhet të vuajnë në masë të madhe në këtë periudhë, por shumica janë duke përjetuar herë shumë të lehta. Menopauza mund të ndodhë mosfunksionim të hormoneve, thatësi vaginale, probleme me sistemin e tretjes, Tides, humor të keq dhe çrregullime të gjumit. E gjithë kjo shpjegon numrin e ulët përpunimin e hormoneve femërore - estrogjenit.

Kjo është arsyeja pse gjinekologë për lehtësimin e simptomave të menopauzës të përshkruajnë ilaçe efektive në menopauzë - Angelique. Ai përbëhet nga estradiol, e cila është shumë e ngjashme me estrogjenit natyrore femërore. Përveç kësaj, si pjesë e drogës është një drospyrenon substancë e cila ka hestahennыm, protyvohonadotropnыm dhe veprim antiandrogenic.


Pse një kulm me Angelique?Tabelat e menopauzës Angelica - një droge kombinim që zëvendëson terapi hormon për çrregullime menopausal gjatë menopauzës. Duke marrë këtë ilaç mund të shpëtoj nga simptomat e listuara më sipër, dhe për të parandaluar dështimin e parakohshme ovarian. Gjithashtu ky medikament ndihmon në parandalimin e gjakderdhjes në terapi të rregullt zëvendësimi të hormoneve për menopauzë.

Komponentët e mangësi të hormoneve shtesë drogës në trup gjatë venitje e funksionit ovarian, në mënyrë që trajtimi efektiv është simptoma postklymakterycheskyh. Gjithashtu, këto komponente të parandaluar humbjen e eshtrave për shkak të mungesës së estrogjenit. Dhe Angelique ka një efekt i dobishëm sëmundjeve që rrjedhin: puçrra fytyre, seborrhea, alopecia androgennuju që shfaqen - për balancimin hormonal.