Djersitje gjatë menopauzës - trajtim

Në proces fiziologjik - menopauzës, gratë duket djersitje e tepruar, e cila sjell shumë shqetësim. Në këtë periudhë gratë fillon një rënie graduale e funksionit seksual. Ky fenomen është konsideruar mosha fillon në zonën e 50 vjet, por mund të shfaqet shumë më herët (duke filluar pas 30 vjet) apo më vonë (pas 55 vjeç). Ky proces ndodh në trupin e femrës gradualisht dhe zgjat disa vite, duke i kujtuar gruan që trupi i saj është i plakjes.

Djersitje gjatë menopauzës - një dukuri e zakonshme dhe nuk ka në situata të caktuara. Këto situata të përfshijë jo vetëm nxehtësinë brenda apo jashtë, por edhe stresi, duke marrë medikamente të caktuara, mënyrën e jetesës. Paralelisht me djersitje dhe shqetësuar sistemin hydrozom nervor, duke shkaktuar një grua bëhet nervoz, nervoz dhe madje edhe agresive. Këto ndryshime në trup shpesh çojnë në prishur marrëdhëniet me të dashurit e tyre, sepse jo të gjithë e di se në këtë furies "filloi menopauzë. Por, pavarësisht nga një qëndrim të çuditshme për njerëzit në depresion gratë mund të fillojë, ajo shpejt do të merrni lodhur, nuk mund të ketë dhimbje të përbashkët, dhe plakjen e lëkurës me shpejtësi dhe ka rrudhave të rënda. Por përsëri në djersitje.

Si për të reduktuar djersitje gjatë menopauzës?Shumë fat të mirë, ka disa metoda për të reduktuar djersitje gjatë menopauzës. Për ta bërë këtë:


  • Të angazhohen në aktivitet fizik . Natyrisht, ushtrimi nuk eliminojnë djersitje gjatë menopauzës, por ndihmuar të heqin qafe e depresionit, stresit, pagjumësi, lodhje, të cilat janë shkaqet kryesore të Tides.

  • Për të ngrënë . Për të hequr qafe djersitje me një kulm të fortë, është e nevojshme që të përfshijë në ushqime dietë e pasur me kalcium, magnez dhe fibra janë fruta të freskëta dhe perime, dhe drithërat. Mos harroni në lidhje me produktet e qumështit dhe vitaminë B dhe vitaminë C.

  • Monitor peshën tuaj . Djersitje rëndë gjatë menopauzës mund të shoqërohet me peshë të tepërt. Prandaj, ju duhet të humbni peshë për të hequr qafe Tides.

  • Veshin rroba të bëra nga pëlhura natyrore . Kjo është një mjet mjaft i mirë për djersitje gjatë menopauzës, si fluturues lëkurë sintetike dhe zakonisht nuk kalojnë ajër.  • Nëse ju nuk mund të përballen me manifestimet e plakjes, atëherë ju më mirë të thirrur një mjek, i cili do të ju tregojnë se si për të reduktuar djersitje gjatë menopauzës.