Homeopati në menopauzë - përgatitjet

Për të luftuar manifestime nuk janë gjithmonë të menopauza këndshme, ka metoda të ndryshme, kryesor i të cilave është terapi hormonozamestitelnaya. Por hormonet janë hormonet - urrejtje. Ju mund të aplikoni hormoneve sintetike, dhe mund të - natyrore (phytoestrogens bazë). Këto mjete që ndihmojnë me menopauzë përfshijnë produkte homeopatik, të cilat janë një alternativë reale për të drogës.

Trajtimi i menopauzës homeopatiMjekësi homeopatik përdorur në menopauzë, nëse pika ose tableta që përmbajnë përqendrimin optimal të phytoestrogens, të cilat janë "analoge natyrore" estrogjenit nxjerrë nga bimë të caktuara.

Trajtimi i menopauzës homeopati - butë, ajo gradualisht çon trupin e një gruaje kthehet në normale. Kjo është një terapi relativisht të sigurt që i përshtatet pothuajse të gjitha gratë, sepse efektet negative në trup është reduktuar në minimum.

Ilaçe homeopatik në menopauzë


Ilaçe homeopatik njohura të përdorura në menopauzë janë:

  • Feminal - përmban një ekstrakt të tërfili kuqe. Trajtim homeopatik kjo drogë ndihmon manifestimin e saktë të mungesës së hormoneve seksuale në menopauzë.

  • Эstrovel përmban një ekstrakt prej soje, ratsymozы tsymitsyfuhy, yams egër, lë hithër, vitamina B dhe E. Ky mjet redukton numrin dhe ashpërsia e flashes nxehtë, rreziku i tumoreve të ndryshme, normalizohet parametrat e gjakut, shton mangësi kalciumi, kështu që është përdorur për parandalimin e osteoporozës; efekt pozitiv në sistemin imunitar.

  • Remens Kanadez bazuar në ekstrakt sanhvinariya, ratsymozы tsymitsyfuhy, lahezysa, Sepia, pylokarpusa. Produkti shton jo vetëm për deficitin e hormoneve femërore, por edhe forcon tërë trupin e femrës.

  • Chi-Klim bazuar ratsymozы ekstrakt tsymitsyfuhy.

  • Klimadinon përfshin ekstrakt tsymitsyfuhy ratsymozы që redukton shtyer dhe eliminon mangësi estrogjenit.

  • Formula Ledis "Menopauza" nga ekstrakt lulesahati, kar kvaya, Spirulina, sarsaparylya, vitamina B dhe E, mineralet. Drogës eliminon mangësi estrogjenit dhe korrigjon abuzimit psikologjik dhe emocional; vytamynodefytsyta eshte parandalimi dhe osteoporosis.

  • Gjithashtu përdoret për të trajtuar mjetet juridike homeopatik menopauzë të tilla si Ovaryamyn, Tybestan, Femykaps, Femyvell, Klymaksan, Menopace, Klymakt-hel, Klymaktoplan, Red brushave, Klymalanyn, Lefem dhe të tjerët.


  • Fillimin e menopauzës - nuk ka asnjë arsye për dekurajim dhe disponimi depresive, është e mundur që të gëzojnë paqe dhe qetësi.
    Çdo grua mund të mësojnë për të menaxhuar femërore tyre me mjete moderne homeopatik. Në këtë rast, për gratë menopauzës të kalojë nga.