Beta-alanine në menopauzë

Climax shumë gra nuk janë të lidhura vetëm me një rënie në trupin e estrogjenit dhe progesteronit, por me ristrukturimin e të gjitha organeve dhe sistemeve. Gjatë sëmundjeve kronike menopauzës përkeqësuar vjetra dhe të reja.
Por kulmi ka simptomat e veta si flashes nxehtë, palpitations, djersitje natën, ndryshimet e shpeshta të humorit. Dhe në qoftë se menopauza e rëndë për të luftuar këto simptoma mjeku juaj mund të përshkruajnë terapi hormonale zëvendësuese të hormoneve femërore seksuale, e cila sa më shumë efekte anësore dhe contraindications.

Gjithashtu për simptomat e tërheqjes mund të përdorin phytoestrogens jo-hormonale të cilat ngjajnë veprimin e hormoneve, por ata gjithashtu contraindications të ngjashme. Por terapi simptomatike, të tilla si trajtimi i flashes nxehtë mund të përdoret kur terapi zëvendësimi nuk mund të përdoren, dhe medikamente të tjera jo-hormonale për lehtësimin e simptomave të menopauzës janë efektive.


Beta-alanine në kulm: aplikimiShpesh trajtimin e menopauzës duhet të marr drogë që mund të luftuar manifestimet vazomotornыmy që kanë dalë për shkak të qendrës thermoregulatory mosfunksionim në hypothalamus shkak të zvogëluar prodhimin e hormoneve seksuale nga vezoret.

Disa nga më të përdorur shpesh për të trajtuar flashes nxehtë gjatë menopauzës droga - një Chi-Klim dhe Krymalanyn. Tabelat e menopauzës me këtë emër që përmban përbërës aktiv beta-alanine, e cila nuk ka lëshuar në të njëjtën kohë sasi të mëdha të histaminës, e cila shkakton rritjen e lëkurës vaskulare periferike.
Beta-alanine blloqe histamine H1-receptorët, dhe në këtë mënyrë parandalon simptomat që lidhen me lirimin e histamine dhe vasodilatation, Flushes nxehtë, dhimbje koke, djersitje, sepse shenjat kryesore për Krymalanyna - është hot flashes gjatë menopauzës.

Aplikoni ilaçe 1-2 tableta gjatë ditës (në varësi të ashpërsia e simptomave të menopauzës dozë mund të rritet në 3 tableta në ditë). Çdo tabletë përmban 400 mg të substancës aktive beta-alanine dhe përbërës si mbushëse.
Sigurisht Krymalanynom e trajtimit mund të zgjasë një mesatare prej 5-10 ditësh, derisa plotësisht të zhduket Tides.
Nëse është e nevojshme, të përsëritur trajtim, varësia ndaj kësaj droge nuk është. Ashtu si me të gjitha drogat, contraindication për qëllimin e saj do reaksione alergjike ndaj përbërësve, veçanërisht beta-alanine.