Klamidia - trajtim në shtëpi

Klamidia - një sëmundje e cila mund të konsiderohet si një mungesë të zakoneve moderne. Duket mjaft serioze nëse nuk klamidia patrajtuar, pasojat mund të jenë trishtuara. Rreziku veçanti kjo sëmundje paraqet për gratë e moshës riprodhuese të cilët janë duke planifikuar një shtatzëni. Klamidia - një shkak i zakonshëm i infertilitetit, dhe gabim në fillim, ofrimit të parakohshme, infeksioni i fetusit. Efektet e sëmundjes mund të jenë shumë të ndryshme, jo vetëm me karakter lokal, pasi çështja nëse për të trajtuar klamidia, nuk është e nevojshme.


Si për të trajtuar klamidia?Çfarë ilaçe trajtojnë klamidia, në mënyrë të qartë duhet të vendosë specialist, pas një diagnozë të plotë. Pas kalimit ekzaminimet dhe testet e mjekët të përshkruajnë një sërë barnave dhe rekomandime:

 • Para së gjithash, kjo terapi me antibiotikë;

 • immunomodulators duhet të merren paralelisht;

 • trajtimi i klamidia mundësisht të ndjekin një dietë të veçantë;

 • në spitale moderne, të cilat trajtojnë klamidia, e fundit praktika fizioterapi;

 • homeopati në trajtimin e klamidia luan rol shoqërues. • Dieta në trajtimin e klamidia është për të shmangur qumështit dhe produkteve të qumështit të, alkool, dhe pirja e duhanit nuk është e rekomanduar.
  Një gamë të gjerë të barnave për trajtimin e klamidia është i nevojshëm për të rritur shanset e shërimit, si klamidia - parazitët fshehtë, dhe sidomos në formë kronike, në gjendje për të fshehur nga antibiotikët.

  Klamidia: trajtimi në shtëpi  Në luftën kundër sëmundjes, të gjitha metodat janë të mira, trajtimi në mënyrë shtesë të klamidia në shtëpi gjithashtu jep rezultatet. Ka shumë receta për trajtimin bimor të klamidia.

  Për shembull, bari Borovaya mitrës ka vendosur veten si një mjet të besueshëm në luftën kundër Sëmundjet e shumë grave. Klamidia efektive dhe kur.

  Receta është e thjeshtë: 100 gr. barishte derdh 05 litra alkool apo raki, atëherë insistojnë 7-10 ditë. Rezultuar infuzion mund të përdoret nga 05-1 të mëngjesit. L. 3-4 herë në ditë.
  Recipes Trajtimit popullore sigurisht shumë më të gjatë, por jo pa avantazhet e saj. Për shembull, hudhër është i njohur dhe të arritshme për të gjithë, dhe vetitë e saj shëruese nuk mund të ngjajnë. Shumë receta për të bërë brenda dhe douching hudhër të gjejnë zbatimin e tyre në luftën kundër klamidia.


  Gjithkush zgjedh për veten e tyre metodën më të përshtatshme të trajtimit, gjëja kryesore për të mbajtur mend është se, nëse e majta klamidia patrajtuar, pasojat mund të jenë të pakthyeshme.