Trajtimi i klamidia grave - droga

Trajtimi i infeksionit chlamydial - një proces i gjatë që kërkon një qasje gjithëpërfshirëse dhe shkrirjen në emërimin e terapisë. Ne trajtimin e klamidia në femra, duke përdorur anti-bakteriale, anti-inflamator drogë, imunomodulatoreve dhe fizioterapia.
Trajtimi vështirësi të klamidia është diagnoza e saj me vonesë, sepse kursi akute të sëmundjes është vërejtur vetëm në 20% të femrave. Në shumicën e pacientëve nuk ka asnjë klinikë të ndritshme, procesi është i fshehur dhe mund të jetë gjetje diagnostike në studim rreth infertilitetit. Në këtë artikull ne do të diskutojmë të cilat barna për të trajtuar klamidia.Klamidia në gratë - Mjekimi me agjentë antibacterial
Para se të antibiotikëve, të efektshme kundër klamidia grave përfshijnë tetracyclines, Cephalosporins, fluoroquinolones dhe macrolides. Duke pasur parasysh faktin se klamidia shpesh nuk është diagnostikuar në fazat e hershme, përshkruajnë një kombinim të dy antibiotikëve. Klasike antibiotikët regjim Klamidia përfshijnë si në vijim:

  • Doxycycline është medikament i zgjedhjes së klamidia në femrat në 100 mg 2 herë vakte në ditë për 21 ditë;

  • Sumamed klamidia akute Sigurisht caktojë vetëm 1 g 1 orë para ngrënies; Me rrjedhjen e ngadaltë të klamidia në ditën e parë duhet të marrë 1 gram të drogës për 2-3 ditë deri në 05 gram, me 4-7 ditë deri 025 gram;

  • Tableta erythromycin përshkruara 500 mg 4 herë në ditë për dy javë.
  • Çfarë medikamente për të marrë në shtimin klamidia?

  • Me drogë antibacterial immunomodulators përshkruar (Methyluracilum, Viferon, lizozimë, timalin, Polyoxidonium), të cilat rrisin mbrojtjen e trupit dhe ndihmojnë në luftën kundër infeksionit.

  • Komplekset multivitamin emëruar për një mandat prej dy muajsh (VITRUM, Supradyn).

  • Që nga enzimet janë të rekomanduara për përdorim Mezim, festive, Creon.

  • Përdorimi hepatoprotectors ndihmon në mbrojtjen e mëlçisë nga ekspozimi i tepruar për atë shumë drogë (Essentiale Forte Gepabene).

  • Fizioterapia është shtuar për trajtimin deri 7-10 ditë pas fillimit të trajtimit. Ndër metodat e përdorura fizioterapi lazer, magnetike dhe trajtimi me ultratinguj.  • Kështu, rishikimin çfarë ilaçe për të trajtuar klamidia, kemi gjetur se trajtimi i klamidia është shumë i vështirë dhe i gjatë. Gjatë trajtimit, pacienti duhet të hani mirë, për të shmangur stresin dhe për të eleminuar jetën seksuale.