Trajtimi Skema e klamidia

Zgjedhur saktë trajtimin e pacientëve të infektuar me klamidia, parandalimin e infeksionit të mëtejshëm të partnerëve të shëndetshme. Dhe kjo në një kohë të shkurtër dhe të shpëtoj të këtij infeksioni duhet të diagnostikuar, rezultatet e së cilës mjeku do të përcaktojë dhe të përshkruajnë trajtim për burra apo gra. Edhe për 2 partnerët që jetojnë bashkë, ajo mund të jetë krejtësisht të ndryshme. Zakonisht kjo varet nga disa faktorë: shëndetin e përgjithshëm, tolerancë pacientit i barnave të caktuara dhe aftësinë e sistemit imunitar.

Trajtim efektiv regjim Chlamydia


Efektiviteti i trajtimit klamidia regjim bazohet në përdorimin e trajtimit shkakor. Pacienti Qëllimi me drogë tetracycline, macrolides ose fluoroquinolones lejon ju nuk luftojnë vetëm me shumicën e viruseve, por edhe shkakton riprodhimin e tyre të shpejtë. Një listë e madhe e drogës sot ekzistuese merr parasysh të gjitha karakteristikat e patogjene, dhe ndikimi i tyre në trupin e njeriut. Kohëzgjatja e antibiotikëve është e rrallë të kufizuara për një javë. Disa droga, në varësi nga shkalla e ndotjes së trupit, mjeku përshkruan për 14-20 ditë. Nëse një infeksion chlamydial me viruse dhe pa komplikime të tjera, një trajtim është e mjaftueshme për një shërim të plotë.

Por klamidia kronike 7 ditët e trajtimit me antibiotikë nuk është e mjaftueshme, dhe trajtimi regjim do të bazohet në përdorimin e integruar të drogës nga një teknikë të veçantë "terapi impuls". Kjo është ajo që mjeku përshkruan antibiotikët 3 blloqe që duhet të merren për një javë. Kjo është e gjitha në kompleks është 21 ditë dhe përdorimi i mëtejshëm i drogës së re qelizat e infektuara vdesin. Pas trajtimit të skemës klamidia, gratë dhe burrat duhet të ndërmarrë analiza të kontrollit.

Trajtimi Skema me klamidia Azithromycin


Sipas monoterapinë antibiotik lejohet vetëm kur sëmundja është zbuluar menjëherë, në fazën fillestare, e cila zakonisht nuk është e mundur për shkak të mungesës së simptomave. Ata që përpiqen për të gjetur të njëjtën informacione mbi marrjen e azitromicine është më e mirë për të braktisur idenë e vetë, për shkak të drogës ka disa contraindications, në të cilat mund të dëmtojnë vetëm shëndetin e tyre, nuk shërohet nga sëmundja. Përveç kësaj, antibiotikët janë emëruar gjithmonë në mënyrë rigoroze në mënyrë individuale, në varësi të karakteristikave të organizmit.