Mosveprim i mitrës - operacion

Anatomia Natyrisht ne të gjithë e dimë se mitra - një organ muskulor i sistemit riprodhues femëror, i cili ndodhet në mes të rektumit dhe fshikëz, mbështetur aparatin musculo-ligamentous. Dobësimi dhe shtrihen e muskujve dhe ligamenteve kontribuon në patologji të tilla si prolapsi mitrës ose mosveprim. Kjo gjendje kërkon trajtim të detyrueshëm, si prish funksionimin normal të organeve fqinje, përveç këtyre shenjave shumë të dhimbshme.

Metodat e trajtimit të ptosis mitrës

Në qoftë se një shkallë të vogël të ptosis të mitrës, mitrës që është e vendosur mbi hyrje të vaginës, por jo shtrirë përtej hendekut gjinor, në këtë rast të jetë e mundur për të bërë trajtim pa kirurgji.

Trajtimi konservativ i ptosis mitrës, dhe si rezultat, muret e vaginës pa kirurgji përfshin kryerjen e ushtrimeve të ndryshme për të forcuar muskujt e legenit, legenit эstrohenovuyu terapi masazh, aktiviteti i ulët fizik apo unazë mbretërore instalimit. Pesaro vetëm mban organet e brendshme në pozicionin e duhur, por nuk eliminojnë procesin patologjike, për më tepër, kërkon kujdes në rritje dhe të krijon një shqetësim kur seksualisht aktive.
Sot, metodë e shpejtë dhe efikase për fshirjen e mitrës mitrës - një operacioni. Mjekët punuar shumë transaksione të teknologjisë mbi mangësitë në mitër me pasoja minimale.


Rivendosja pozicionin normal të mitrës duke përdorur rrjet

Kirurgji plastike për mosveprim mitrës mund të jetë organ, ose në qoftë se gruaja nuk është duke planifikuar një shtatzëni, është hedhja e plotë.
Operacioni u krye me ruajtjen e mitrës me një prerje në vaginë, ndonjëherë në kombinim me laparoscopy. Dispozitat e organeve të brendshme është e rregulluar përdorimin e materialeve sintetike proteza, e ashtuquajtura rrjetit.
Kirurgjia për ptosis saktë e mitrës duke përdorur rrjetin prolenovoyi siguron një të sigurt dhe zvogëlon rrezikun e rikthim. Rrjeta moderne që janë vendosur gjatë operacionit nga mosveprimi i mitrës rritet në ind lidhës, nuk zischulyuyutsya nuk përbën dhëmbëza bruto. Njëkohësisht qeverisur nga dispozitat e fshikëzës, përkatësisht janë një shkelje e funksioneve të tij.

Kjo ndërhyrje është relativisht pa dhimbje, kryhet nën anestezi të përgjithshme. Periudha e rehabilitimit do të marrë rreth një muaj, për shkak se këtë herë ajo mund të kthehet në jetën e tyre të zakonshme, sigurisht që është e mundur duke kufizuar veten nga pesha heqjen.
Më parë praktikuar qep mitër për muskujt, por kjo metodë është e karakterizuar nga një numër i madh i të përsëritura që shtrihen, kështu rrënjosur në të kaluarën.