Bold pas hysterectomy

Ndonjëherë ndodh që ka nevojë për hysterectomy. Zakonisht mitra është hequr, së bashku me vezoret dhe tubat fallopiane. Si komplikime mund të lindin diktim pas hysterectomy.
Gjakderdhje pas hysterectomy - normale. Ata mund të zgjasë për një muaj apo edhe gjashtë muaj. Përveç kësaj, ata mund të ndodhin çdo muaj, kur funksioni ovarian do të restaurohen.

Bold pas heqjes së mitrës - Shkakëtarëve


Trupi vazhdon të funksionojë normalisht, për shkak të cilat trupi i gruas çdo muaj mund të paraqesin ndryshime fiziologjike. Shkarkimi Brown pas heqjes së mitrës, nëse nuk preken vezoret dhe qafën e mitrës, për shkak të faktit se ekziston një proces i natyrshëm fiziologjik i prodhimit të hormoneve seksuale femërore dhe efektin e tyre në qafën e mitrës.

Alokimi Nefyzyolohycheskye mund të shoqërohet me komplikacione të rënda pas operacionit, me inflamacion, dhe në shkelje të integritetit të bashkoj imponuar kur heqjen e mitrës në strukturën e brendshme.

Shkarkimi i parregullt pas hysterectomy


Shqetësim mund të jenë:

  • Nëse zgjedhja pas rritjes hysterectomy, duhet menjëherë të kërkojnë kujdes mjekësor. Ai do të kryejë një studim për të gjetur shkakun dhe diagnozën.

  • Alokimi Scarlet duhet të lajmërojnë një grua për herë të parë. Kjo është veçanërisht e rëndësishme në qoftë se ju keni një përzgjedhje të bollshme, pra, në qoftë se ju duhet të ndryshojë pads më shpesh se një herë një orë deri në dy orë.

  • Prania e clots të mëdha - një komplikim shumë serioz. Ajo mund të tregojnë gjakderdhje të brendshme.

  • Shkarkimi purulent pas hysterectomy, nëse ata janë të shoqëruar nga një erë të theksuar të pakëndshme - diçka që duhet të bëjë një grua të shkuar te mjeku menjëherë.