Largimi i labia

Dëshira për të duken tërheqës është ngulitur thellë në vetëdijen e femrave nga natyra. Ndonjëherë dëshira për përsosmëri udhëheq një grua në zyrën e kirurg plastike jo vetëm në pamjen e fytyrës dhe trupit, por edhe vende si serbia.
Ajo do të duket, të përfshijë kirurgji për të hequr tendencat Labia minora të kohës sonë, por kjo nuk është për shkak se kjo ceremoni u mbajt në Egjiptin e lashtë. Këto tradita kanë mbijetuar sot e kësaj dite - natyra e organeve gjenitale femërore është shumë e ndryshme, dhe të praktikohen në mbi 30 vende (në mënyrë të veçantë me Afrikën dhe Lindjen e Mesme) në aspektin e arsye etike dhe fetare.

Le të ndalemi në arsyet për largimin e grave Labia minora në shoqërinë moderne.

Arsyet për largimin e minora LabiaPjesa më e madhe e seksit më të drejtë të zgjidhen në kirurgji për të hequr labia për shkak të pakënaqësisë estetike. Në disa raste (kjo mund të jetë një tipar i lindur) Labia në madhësi shumë i madh, nuk është sagging, asimetrike, rritjen e pigmentim dhe kështu me radhë D. Kjo situatë mund të provokojë faktorët e mëposhtëm.:

 • lindjes - rezultat i procesit gjenerues mund të rritet dhe sagging labia;

 • moshës lidhur me ndryshimet - më shumë pacientë të cilët dëshirojnë për të hequr labia, më të pjekur;

 • hequr buzët gjenitale bëra pas lëndimit;

 • inflamacion kronik dhe acarim të ndikojë negativisht në pamjen dhe shtyrë gruan me vendimin për të hequr labia;

 • e di se humbje peshe papritur, humbje peshe shkakton sagging lëkurës jo vetëm në trup, por edhe në vende intime. • Ndonjëherë defektet Labia jo vetëm që shkaktojnë pakënaqësi estetike, por edhe të krijojnë probleme funksionale. Prandaj, heqja e serbia është shpesh kryhen nëpërmjet:

 • çrregullime në jetën seksuale;

 • privimi i mundësive të veshin të shtrënguar-montim të brendshme;

 • stërvitje dhe aktivitete të tjera fizike. • Operacioni për të hequr labia


  Nga vetë, operacioni është pa dhimbje, nuk ka kaluar shumë kohë nën anestezi lokale. Në shumicën e rasteve, bëhet një rrethprerjen të pjesshme për shkak të karakteristikave individuale dhe preferencat, dhe në diskrecionin e kirurgut që e bën markup. Periudha Rehabilitimi merr rreth dy javë, gjatë kësaj periudhe gruaja duhet të abstenojnë nga seksi, aktiviteti fizik dhe një qëndrimi të gjatë në një pozicion ulur.